Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 28. 10. 2018 od 17:00
3:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:4
Střelba: 31:33
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Souček D., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Dittrich M., Hornyš P., Drašnar T., Hubáček J., Kudr J., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Zahradník T., Bartoň M., Jušta J., Matouš M., Šeda V.

HC Jaroměř
Vacek - Merkl, Duben, Mišinec, Kotrč, Koblížek, Souček, Bujňák - Mertlík, Háze, Kačerovský, Hlavnička, Hamáček, Světlík, Krause, Čtvrtečka, Záliš, Tauber

Vyrovnané utkání pro sebe získali produktivnější hosté

Hned v úvodu utkání si hosté vypracovali první brankovou šanci, Lochman ale zasáhl svým betonem. Ve druhé šanci ale již úspěšní byli, střelu Světlíka tečoval pod horní tyčku domácí obránce. Ve 3. minutě jsme šli do přečíslení 3 na 2, Zahradník ale trefil pouze horní tyčku za Vackem. V dalším průběhu si oba týmy vytvořily několik náznaků šancí, ale bez využití.
V nástupu do druhé třetiny dohrávali hosté přesilovou hru a tu využili ke zvýšení svého náskoku, Bujňák střelou od modré využil zacloněný výhled brankáře. Ve 25. minutě vybojoval Kudr kotouč v útočné třetině, bohužel jeho střela trefila pouze spojnici tyček branky. Ve 27. minutě hosté nedokázali dostat kotouč ze třetiny, ten se poté objevil u zcela volného Zahradníka mezi kruhy, který jej z první napálil do sítě. Ve 28. minutě Filip střelou z mezikruží trefil pouze masku Vacka a dorážka Klemence až do branky nepropadla. Ve 34. minutě hosté využili další vyloučení domácího hráče, střela z levého kruhu Bujňáka přepadla za brankouvou čáru i s brankářem Lochmanem. Ve 36. minutě se Kudr z pravého kruhu trefil přesně k levé tyčce a snížil na 2:3. V závěru třetiny jsme s patřičnou dávkou štěstí přestáli oslabení, v největší šanci nás zachránila konstrukce branky.
V čase 40:10 jsme se dočkali vyrovnání stavu na 3:3, přihrávku před branku zužitkoval volný Hubáček. Ve 45. minutě jsme ubránili další oslabení, ale než se hráči dostali na své pozice, tak mezi kruhy volný Krause prostřelil bezmocného Lochmana a hosté opět vedli. Naši další snahu o vyrovnání brzdila nepřesnost v zakončení a také důsledná obrana hostujícího týmu. K vyrovnání nevedly ani dvě přesilové hry a ani výhoda 6 na 4 při power-play. Naopak když se vyloučený Světlík vrátil do hry, tak využil naši nepřesnou nahrávku na útočné modré a dovezl v klidu kotouč do opuštěné branky.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Vyrovnané, bojovné utkání, které pro nás skončilo bez bodového zisku. V posledních zápasech je to z naší strany stále stejné. Individuální chyby v obranné činnosti, někdy až nepochpitelné, nepromněňování vypracovaných šancí, minimálně třikrát jsme trefili tyčku. No a když se nám nedaří dávat branky, nesmíme tolik inkasovat a obdržet 4 branky v domácím prostředí je prostě moc. Poslední po odvolání brankáře, to je ale vždycky risk. Musíme hrát daleko zodpovědněji, ještě více pracovat před brankářem soupeře, hrát daleko agresivněji po celém hříšti a pak se k nám snad opět přikloní i to štěstí, které nám v posledních zápasech trochu chybí. Hráči si ale musí uvědomit že to nepřijde samo, to se musí odmakat.