Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 21. 10. 2018 od 17:00
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Střelba: 38:30
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Souček D., Kostka V., Dittrich M., Marša K., Hornyš P., Píč R., Drašnar T., Hubáček J., Jušta J., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Bartoň M., Šeda V., Beránek M., Matouš M., Kudr J.

HC Náchod
Bláha - Chaloupka, Plíhal, Srba, Pánek, Veselý, Verner - Komárek, Havrda, Kodym, Macháň, Vondřejc, Škoda, Oppelt, Matouš D., Maršík

Vítězný zápas posunul hosty do čela tabulky

Hned v úvodu utkání jsme neproměnili první vážnější šanci a i poté jsme se dostávali do zakončení. Bohužel nepřesná a nedůrazná koncovka k brance nevedla, nebo zasáhl bezchybně Bláha. Po pěti minutách hry se začali více prosazovat hosté a častěji zaměstnávat Lochmana v domácí brance. K vedoucí brance hostům pomohl v 11. minutě nešťastný odraz u zadního mantinelu a Škoda pouze jednoduše doklepl z brankoviště volný kotouč. Po této brance byli hosté lepším týmem a moc nás do zakončení nepouštěli.
V úvodu druhé třetiny jsme hráli dvě po sobě jdoucí přesilovky, ale k vyrovnání nevedly. Několik závarů před brankou vyřešil Bláha a k dorážkám jsme se nedostávali. Také hosté se pokoušeli o časté útoka a střelbu a tak jsme sledovali hokej nahoru dolů s řadou šancí na obou stranách. Ve 37. minutě jsme promrhali další přesilovou hru a následně se dopustili také faulu. Ještě s signalizované výhodě se hosté podruhé v utkání prosadili, početní výhodu využil D. Matouš po kombinaci střelou do prázdné.
V úvodu třetího dějství jsme bez úhony přestáli zbytek oslabení a poté se vrhli do útoku. Ve 47. minutě jsme dostali kotouč za brankovou čáru, Klemenc ale dosáhl této branky bruslí a správně tak nebyla tato branka uznána. Hosté vyráželi ze zabezpečené obrany do nebezpečných protiútoků a když už se dostali na dostřel, tak to byla tutovka. V 50. minutě vytěsnil nebezpečnou střelu z kruhu svým ramenem Lochman a jen tak tak, že kotouč nezapadl ze brankovou čáru. V 52. minutě jsme se konečně dočkali kontaktní branky, Maršovu střelu od modré vyrazil Bláha před sebe a následně jej pod horní tyčku zavěsil Filip. V 55. minutě z našeho náporu ujela dvojice náchodských, Lochman ale zasáhl a udržel naději na vyrovnání. Bohužel ani on ale již nic nezmohl na střelu do horního růžku v 57. minutě, když jsme vyrobili chybu ve středním pásmu a následné přečíslení využil Škoda. Náš závěrečný tlak ukončilo vyloučení a tak se hosté mohli radovat ze zisku tří bodů.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Bohužel nepromněňujeme vypracované šance a pak inkasujeme laciné góly. Jeden vstřelená branka je málo, na to se zápasy nevyhrávají. Musíme se více tlačit do branky a celkově být důraznější. Tak, jak jsem v předešlém utkání kritizoval rozhodčí, tak za dnešní výkon je musím pochválit.