Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 17. 10. 2018 od 18:00
8:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:7(navíc Petrů (TE), Malý (NBY) oba 10 min. OT)
Střelba: 38:34
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

Stadion Nový Bydžov

Veselý M. - Kulhánek, Novák, Klust, Malý, Nedbal, Štěpán - Jiránek, Kubišta, Kozák, Veselý T. Černý, Hlaváček, Jebavý, Postolka, Chára

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Lochman P., Souček D., Kostka V., Dittrich M., Marša K., Hornyš P., Libřický Z., Drašnar T., Hubáček J., Jušta J., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Zahradník T., Šeda V., Beránek M., Matouš M., Kudr J.

V okresním derby byl úspěšnější domácí tým

V úvodu utkání měl domácí tým více ze hry a vytvářil si řadu šanci, také zásluhou tří po sobě jdoucích přesilovek. Do vedení se dostal ve 12. minutě, po dalším faulu bylo nařízeno trestné střílení a Hlaváček jej střelou nad vyrážečku brankáře Petrů proměnil. Ve 13. minutě jsme měli výhodu přesilovky a tu rychle proměnili ve vyrovnání, Hubáček se z pravého kruhu trefil přesně do protilehlého růžku. Ještě v téže minutě jsme se dostali do vedení, rychlý výpad do útočného pásma využil po křížné nahrávce ranou z první Filip. Do konce třetiny jsme si vvypracovali několik dalších náznaků šancí, ale ty jsme již neyužili.
Do druhé třetiny jsme si přenesli část ze čtyřminutové přesilovky, ale k navýšení skóre jsme ji nevyužili. V největší šanci, kdy si Šeda povytáhl brankáře Veselého, objel branku, ale do prázdné se netrefil. A tak udeřilo na druhé straně. Chára se prodral u mantinelu a ač byl faulován dostal se k zakončení a i k následné dorážce z brankoviště a vyrovnal na 2:2. Ve 28. minutě jsme šli opět do vedení, Juštovu střelu dorazil před brankovištěm T. Drašnar. Ve 32. minutě Chára z rohu kluziště nahodil kotouč před branku a Petrů si jej srazil za brankovou čáru. Ve 36. minutě pan rozhodčí uznal branku Klusta, který předvedl, že je i dobrým fotbalistou, jeho patička byla výstavní. A aby toho nebylo málo, tak ve 37. minutě Kubišta opět zpoza branky dokázal dostat kotouč za brankovou čáru. To už bylo na Tomáše Petrů moc a do branky šel Lochman. A než se stačil rozkoukat, tak za ním dvakrát zazvonila tyčka a následně Jebavý dorážel do prázdné branky.
V nástupu do třetí třetiny měl Veselý dobře seřízené tyčky, třikrát jej branková konstrukce zachránila od pohromy. Ve 47. minutě využil Kubišta přesilovku, když byli domácí na brankovišti důraznější. V 51. minutě jsme po vhazování ve středním pásmu propadli a plácnutí Hlaváčka do puku skončilo přesně v horním růžku. V další minutě se do brejku dostal Jušta, Veselý zakročil ale proti dorážce Kudra již nic nezmohl. Poté se již moc hokej nehrál, zbytečné zákroky a provokace přineslo řadu vyloučení a korunovala to rohovnická vložka v podání Hornyše a Malého.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
První třetinu a začátek druhé jsme byli lepším týmem. I když jsme v utkání inkasovali úvodní branku, brzy jsme výsledek otočili a domací jsme přehrávali a po první třetině zaslouženě vedli 2:1. Do druhé části hry jsme vstoupili velmi dobře, ale bohužel jsme nevyužili dvě, tři vyložené šance. V té době přišel první zlom utkání v náš neprospěch. Místo, abychom výsledkově odskočili, tak soupeř svoji šanci z protiútoku využil a vyrovnal. Ještě se nám podařilo jít jednou do vedení, ale během chvíle bylo opět vyrovnáno. V krátké době šel soupeř do vedení brankou, kterou dosáhl neregulérně bruslí, bohužel rozhodčí tuto branku nesmyslně uznal a hrubě tak ovlivnil vývoj utkaní. Tento moment nás vyvedl úplně z tempa a naše hra se rozsypala. Od této chvíle byli domácí lepší a přehrávali nás. Utkání rozhodlo využívání vypracovaných šancí a v tom byli domácí lepší.