Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 14. 10. 2018 od 17:00
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Střelba: 46:19
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Souček D., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Hornyš P., Libřický Z., Drašnar T., Hubáček J., Jušta J., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Zahradník T., Beránek M., Matouš M., Dittrich M., Šeda V.

Sokol Semechnice
Kolbaba - Bulawa, Zima, Rejchrt, Bartoň, Hetfleiš, Dvořák, Jičínský, Bury, Haklička, Steklík, Umlauf, Cvejn, Verner, Čapek, Müller

Utrápené vítězství v prvním domácím zápase

V úvodním domácím mistrovském utkání jsme přivítali poslední celek tabulky a po nečekaně tuhém boji získali další tři body do tabulky. V úvodní třetině jsme se dlouho nemohli střelecky prosadit, z mnoha šancí se ujala až ta v přesilovce v 15. minutě v podání Hubáčka, kdy z mezikruží překonal střelou do horního růžku do té doby bezchybného Kolbabau. V 18. minutě v další přesilovce nedokázal Jušta dopravit kotouč do prázdné branky a tak jsme další branku viděli až v 19. minutě. Rychlý výpad z vlastního pásma a přečíslení využil Filip střelou z mezikruží. V závěru třetiny jsme vyrobili hrubou chybu ve vlastním pásmu, semechnický útočník ale do prázdné branky zakončit nedokázal.
Ve druhé třetině jsme už takové štěstí neměli, zcela neobsazený Steklík před brankou ve 23. minutě snížil na 2:1. Poté jsme nedokázali brankově dotáhnout řadu dalších střeleckých příležitostí, buď zasáhl brankář Kolbaba, nebo jsme trefovali tyčky. Ve 28. minutě se dostal v útočném pásmu kotouč mezi kruhy k zcela volnému Šedovi a ten svoji akci zakončil blafákem mezi nohy hostujícího brankáře. Ve 37. minutě zafungovala rychlá kombinace ve třetině, zakončoval Wolf. Bohužel hned v následující minutě potrestal Verner náš nedůraz před brankou a snížil na 4:2.
V závěrečné třetině hosté potrestali další naše zaváhání ve vlastní třetině, volný kotouč před brankou si vzal Verner a následně ho zavěsil pod horní tyčku bezmocného Petrů v brance. Brankovou tečku za zápasem udělal v 56. minutě ve vlastním oslabení Hubáček, když dostal pas za obranu a tváří v tvář s brankářem nezaváhal.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Věděli jsme, že nás čeká houževnatý, bojovný soupeř. Začali jsme dobře, dostali jsme se do vedení, ale nepodařilo se nám jít do výraznějšího vedení. Soupeř tak stále cítil šanci na dobrý výsledek. V celém průběhu utkání jsme si vypracovali celou řadu šancí, ale bohužel máme problémy s jejich využíváním. Kdybychom se nám to podařilo, tak je po první třetině o výsledku rozhodnuto. Pak vyrobíme hrubou chybu a hned inkasujeme. Když se tato situace opakuje, začínáme více bojovat sami se sebou, než se soupeřem. Pak musíme bojovat o vítězství až do poslední minuty tak, jako dnes.