Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 31. 1. 2018 od 18:00
3:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:5
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Souček D., Seidl T., Dittrich M., Lochman J., Bartoň M., Hubáček J., Šeda V., Wolf J., Drašnar T., Klemenc D., Beránek M., Matouš M., Drašnar J., Vik J.

BK Nová Paka
Bouška - Pour, Ersepka, Spal, Kulhánek, Pulec, Zvolenský, Svoboda, Erban, Jebavý, Kadeřábek T., Hloušek, Kadeřábek J., Kloutvar, Barbora, Šuvara

Vítězný zápas, který nás posunul přímo do semifinále KLM

V úvodu utkání byli hosté nebezpečnější a rychlým napadáním nám způsobovali řadu problémů. Již ve 3. minutě náš nedůraz v obranné třetině skoro potrestali, ale zcela volný hráč z kruhu trefil pouze boční síťku. Naši první vážnější akci v 6. minutě Beránkovi zneškodnil svým betonem Bouška. V 9. minutě se hosté mohli radovat z úvodní branky, naše propadnutí na útočné modré a následný brejk zužitkoval Jebavý. V dalším průběhu této třetiny jsme již žádnou výraznou šanci a branku neviděli.
Ve druhé třetině jsme o něco více zvýšili pohyb a důraz. Začali jsme si konečně vytvářet i nebezpečné brankové příležitosti a ve 28. minutě i protrhli střeleckou smůlu, která nás již nějakou dobu provázela. Nahození Hendricha od modré na brankovišti dorazil na brankovišti volný Hubáček. V polovině utkání se k nám přiklonila i paní Štěstěna, když po vhazování ve třetině skončila rychlá střela na tyčce Lochmanovi branky.
Zlepšený výkon gradoval ve třetí třetině, v koncovce jsme se ale opět trápili. Hned ve 41. minutě měl šanci Hubáček, ale jeho střela z kruhu těsně minala tři tyče. Ve 42. minutě se uvolnil v rohu T. Drašnar, vyjel si do střelecké pozice, kdy jeho pokus vyrazil Bouška betonem přímo na hůl volného Klemence, pro kterého již nebyl problém zakončit do prázdné branky. Ve 47. minutě při přesilovce nahazoval od modré Seidl na branku skrze clonící hráče, ale kotouč pouze otřel o tyčku hostující branky. Při další přesilovce ve 47. minutě měl na holi další branku Beránek, ale také jeho dorážka skončila na tyčce. V 55. minutě jsme bez úhony přestáli oslabení, kdy si hosté vytvořili některé střelecké příležitosti, obrana v čele s Lochmanem odolala. V samotném závěru utkání hosté odvolali brankáře, ale byli jsme to my kteří dokázali skórovat. Nejdříve netrefil od modré prázdnou branku J. Drašnar, kotouč se poté dostal až k Hendrichovi, který od modré již zamířil přesně. Po tomto vítězném souboji je již jasné, že náš dnešní soupeř míří do baráže a my jsme si vybojovali přímý postup do semifinále KLM.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V úvodu utkání u nás přetrvávala nervozita z posledního nepovedeného utkání v Jaroměři a dlouho nám trvalo, než jsme se dokázali střelecky prosadit. Proto musím hráčům poděkovat za zvyšující se nasazení a bojovnost v průběhu zápasu, díky které se nám povedlo výsledek otočit a získat tak zároveň rozhodující body v boji o celkovou druhou příčku tabulky. Poděkování také patří fanouškům a jejich hlasitému povzbuzování, snad jsme si je alespoň trochu udobřili.