Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 28. 1. 2018 od 17:00
6:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:0
Střelba: 35:26
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Jaroměř

Navrátil - Merkl, Mišinec, Koblížek, Souček, Bujňák, Háze, Všetečka, Hlavnička, Hamáček, Světlík, Kačerovský, Vejman, Čtvrtečka, Pekárek

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Bezděk L., Kostka V., Souček D., Marša K., Hornyš P., Hendrich J., Beránek M., Bartoň M., Drašnar J., Wolf J., Drašnar T., Šeda V., Lochman J., Matouš M., Kosina O.

V Jaroměři bez vstřelené branky a bez bodů

Úvodní destiminutovka se nesla ve znamení opatrné hry od obou týmů, bez větších brankových příležitostí. Ve 13. minutě se dostali domácí do vedení, když po závaru ve třetině a signalizované výhodě zůstal na kruhu volný Koblížek. V dalším průběhu hry jsme během několika minut přišli o dva zraněné obránce a v 18. minutě znovu inksovali. Hrubou chybu za brankou při rozehrávce potrestal Hlavnička.
V nástupu do druhé třetiny Světlík z rohu hřiště nahodil kotouč před branku a ten se od brusle bránícího hráče odrazil za záda brankáře Petrů. Ve 23. minutě se za brankou uvolnil Matouš, po vyjetí zpoza branky ale pouze orazítkoval tyčku Navrátilovi branky. Ve 26. minutě jsme byli posláni na půlminutu do dvojnásobného oslabení, toto jsme přestáli bez úhony a ve standardní přesilovce měl největší šanci Wolf, jeho bekhendový pokus ale Navrátil zneškodnil. Ve 30. minutě jsme opět nechali mezi kruhy pro vhazování volného hráče a pro Hlavničku nebyl problém trefit volné místo v brance. Nedůraz na brankovišti byl příčinou další inkasované branky, ve 36. minutě zvyšoval Háze již na 5:0.
V závěrečné třetině již nebylo moc o co hrát. O vítězství domácího týmu nebylo pochyb, kdybychom hráli do půlnoci, tak gól asi nedáme. Navíc ve 42. minutě při přečíslení 2 na 1 tečoval obránce nahrávku tak nešťastně, že kotouč zapadl přesně k tyčce Petrů branky, šťastným střelcem byl Čtvrtečka. Naše ojedinělé útoky nebyly moc nebezpečné a co prošlo na Navrátila, tak bez větších problémů pochytal. Na výsledku nic již nezměnila ani domácí dvojnásobná přesilovka v samotném závěru utkání.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Zápas se nám bohužel vůbec nepovedl, chyběl nám pohyb a hlavně důraz před oběma brankami. Soupeř hrál jako obvykle dost tvrdě na hranici únosnosti, z utkání máme další tři hráče zraněné a přesto jsme v utkání neměli jedinou výhodu přesilové hry. Dnes jsme si body nezasloužili a nezbývá než soupeři pogratulovat k zisku tří bodů do vyrovnané tabulky.