Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 20. 12. 2017 od 18:00
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Střelba: 36:41
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Dittrich M., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Hornyš P., Hubáček J., Bartoň M., Šeda V., Wolf J., Drašnar T., Vik J., Beránek M., Matouš M., Drašnar J.

HC Jaroměř
Navrátil - Merkl, Ježík, Mišinec, Koblížek, Růta, Souček, Bujňák - Háze, Záliš, Všetečka, Hlavnička, Hamáček, Pekárek, Kačerovský, Vejman, Čtvrtečka

Bojovnost hostí slavila úspěch, dnešní výkon na body nestačil

Do utkání vstoupili lépe hosté a i zásluhou úvodní přesilovky se dostali rychleji do tempa a často zaměstnávali Lochmana v domácí brance. Do zaslouženého vedení se dostali v 11. minutě, kdy jsme trestuhodně nedostali kotouč za modrou čáru a poté nechali dorážet Všetečku na brankovišti. Hra se nezměnila ani při naší první přesilovce ve 14. minutě a náznaky našich šancí spolehlivě likvidoval Navrátil. Ve 20. minutě jsme si opět před brankou nepohlídali dorážejícího hráče a zcela volný Pekárek zajistil dvoubrankový náskok.
Do druhé třetiny jsme vstoupili o poznání aktivněji a hned si vykoledovali přesilovku. V té jsme se dostali k pár nebezpečným zakončením, ale obrana hostí odolala. Ve 24. minutě Dittrichovu střelu od modré tečoval před brankářem Bartoň, ale Navrátil i s pomocí horní tyčky vytěsnil kotouč nad. Ve 31. minutě jsme snížili na 1:2 po rychlém výpadu ze středního pásma, kdy střelu Šedy dorazil na brankovišti Bartoň. Ve 36. minutě při další naší přesilovce teč Hornyšovi střely skončila v síti, ale pouze té boční.
V závěrečné třetině jsme se snažili o srovnání skóre, hosté z poctivé defenzívy ale vyráželi do nebezpečných protiútoků. Naše akce bohužel často končili nepřesnou přihrávkou, nebo kotouč přeskočil hokejku a moc jasných brankových příležitostí jsme si nevytvořili. Snad až v samotném závěru jsme dokázali dostat soupeře pod trvalejší tlak a dostali se do nebezpečných zakončení. V 59. minutě však po Beránkově střele hosty zachránila pravá tyčka branky a v samotném závěru při naší power-play netrefil při dorážce Bartoň poloprázdnou klec.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Dnes vyhrál šťastnější tým a to byli hosté. Ve druhé polovině utkání jsme měli dostatek šancí na obrat nepříznivého stavu, ale brankové příležitosti jsme neproměnili a proto jsme nezískali ani bod. V první polovině utkání byl soupeř rychlejší a důraznější a jeho hra nám činila spoustu problémů. Po novém roce nás čeká ještě perný boj o potvrzení pozice v tabulce. Děkujeme všem příznivcům a přejeme pohodové Vánoce a hlavně hodně zdraví a pohody v novém roce.