Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 17. 12. 2017 od 17:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Střelba: 27:33
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Náchod

Kouba - Plíhal, Srba, Pánek, Komárek, Verner - Ježek, Havrda, Kodym, Leeder, Macháň, Vondřejc, Škoda, Hlavatý, Zeman

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Dittrich M., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Hornyš P., Hubáček J., Bartoň M., Šeda V., Wolf J., Drašnar T., Klemenc D., Beránek M., Matouš M., Drašnar J., Vik J.

Po zodpovědném výkonu tři body z Náchoda

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě se ujali vedení. Kombinaci druhého útoku zakončoval z mezikruží volný T. Drašnar nechytatelně do horního růžku. Bohužel jsme se neradovali moc dlouho, domácí odpověděli ve 3. minutě, kdy po závaru ve třetině střílel přesně k pravé tyčce volný Macháň. Ve 4. minutě jsme nevyužili náznak šance a z protiútoku si nerozebrali hráče u vlastní branky, za což nás okamžitě potrestal zkušený Kodym. Aktivní hra po celém hřišti pokračovala a přinesla i vyrovnání na 2:2. Beránek u mantinelu zachytil rozehrávku domácích a z ostrého úhlu střelou do protilehlého růžku překonal Koubu. V 11. minutě měl na hokejce obrat Souček, ale Koubu neprostřelil. V 17. minutě po přečíslení střílel Bartoň nad horní tyčku domácí branky, ale vše si vynahradil po další akci. Našlápl si z vlastního pásma a poté mu stačilo nastavit hůl do přesné nabídky Hubáčka před branku.
Ve druhé třetině jsme branku neviděli, ale přítomní diváci se rozhodně nenudili. Hrál se rychlý hokej nahoru dolů s řadou brankových příležitostí na obou stranách, ale střelce drželi v šachu oba brankáři, nebo neměli seřízenou mušku. V naší největší šanci trefil po nabídce zpoza branky Wolf pouze horní tyčku Koubovi branky.
V závěrečné třetině jsme se soustředili na poctivou hru na obranné polovině hřiště a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Domácí tým jsme moc do zakončení nepouštěli a naopak si sami vytvořili několik zajímavých příležitostí na potvrzení náskoku. Povedlo se až v 51. minutě, kdy po závaru ve třetině střelu volného Marši tečoval před brankářem Wolf. Stejnou mincí oplatil v 55. minutě opět Kodym, také on tečoval nahození od modré před brankářem mimo jeho dosah. V samotném závěru jsme již domácí tým k ničemu nepustili a mohli tak oslavit zisk důležitých bodů.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Viděli jsme pohledné utkání ve kterém jsme byli o ten jeden gól lepším týmem a vcelku zaslouženě vydolovali další tři důležité body do tabulky. Brankových příležitostí jsme si za celé utkání vypracovali celou řadu, bohužel jsme je dostatečně nevyužili a tak bylo utkání napínavé až do úplného závěru. Děkujeme fanouškům za podporu a zveme všechny na závěrečný zápas v letošním roce, kdy přivítáme Jaroměř.