Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 13. 12. 2017 od 18:00
2:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6
Střelba: 33:41
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Lochman J., Šverák D., Šeda V., Bartoň M., Kudr J., Wolf J., Drašnar T., Vik J., Drašnar J., Dittrich M., Kosina O., Pelcl K.

Stadion Nový Bydžov
Veselý - Myslivec, Doskočil, Vlach, Novák, Malý, Nedbal - Jiránek, Kubišta, Kozák, Jebavý P., Menyhárt, Hlaváček, Jebavý D., Postolka, Janoušek, Chára

V dohrávce byli úspěšnější hosté, kteří ovládli třetí třetinu

Hned od úvodu utkání jsme sledovali poměrně rychlý hokej, kdy se akce přelévaly ze strany na stranu. Do vedení jsme se dostali v první přesilovce utkání ve 3. minutě, Hornyš od modré využil clonící hráče a prostřelil vše v cestě. Další branku jsme v této třetině neviděli i když šance měly oba týmy. V naší největší šanci na konci třetiny netrefil Bartoň při dorážce na brankovišti poloprázdnou klec.
Do druhé třetiny jsme si přenesli zbytek přesilovky, kterou hosté ubránili a když už byli v plném počtu, tak z pokračujícího tlaku napálil Kudr z mezikruží tyčku Veselého branky. Při dalším vyloučení hostujícího hráče jsme se dopustili dvou zákroků za které jsme byli poslání do tří a hosté když už byli kompletní, tak nabídnutou výhodu využili ke srovnání stavu, Kozák tečoval střelu od modré mimo dosah brankáře. Ve 35. minutě jsme při další přesilovce nedokázali dotlačit kotouč za brankovou čáru, Veselý i s patřičnou dávkou štěstí odolal. Ve 38. minutě ale ani on nestačil na rychlou akci a střelu z první v podání T. Drašnara z mezikruží.
V úvodu třetí třetiny jsme po zbytečných faulech podruhé v zápase čelili dvojnásobnému oslabení, které jsme tentokrát přestáli bez úhony. Ve 45. minutě se do úniku dostal Wolf, ale Veselý si mezírku mezi nohy pohlídal. Ve 48. minutě jsme nedokázali dostat kotouč ze třetiny a poté se Nedbalova skákavá střela od modré odrazila přesně pod horní tyčku. V 50. minutě se po akci Marši dostal ke střele J. Drašnar, ale hosty opět zachránila tyčka. V 51. minutě zachytili hosté naší rozehrávku ve třetině a po následném závaru byl na brankovišti nejdůraznější Kozák. V 54. minutě jsme měli blízko k vyrovnání v přesilovce, Veselý měl ale opravdu dobře postavenou branku. Nejdříve se střela Wolfa odrazila od levé tyčky a z dorážky T. Drašnar trefil tyčku pravou. V 57. minutě jsme propadli na útočné modré a rychlý výpad zakončil D. Jebavý a zvýšil na 2:4. V 59. minutě jsme se odhodlali ke hře bez brankáře, Wolf byl při gólové dorážce faulován a tak se nám ještě nabídla výhoda přesilové hry 6 na 4. V té jsme ale skórovat již nedokázali, naopak Kozák se přes celé hřiště trefil přesně do opuštěné klece a dokončil tak dílo zmaru.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V úvodních dvou třetinách jsme viděli vyrovnané utkání s naší mírnou převahou a vedením o jednu branku. Bohužel utkání rozhodla závěrečná třetina a naše hrubá nedisciplinovanost. Chtěli jsme hrát trpělivě a útočit do otevřené obrany. Místo toho jsme hned v úvodu třetiny postavili soupeře na nohy tím, že jsme vyrobili dva úplně zbytečné fauly a hráli v dvojnásobném oslabení. Oslabení jsme sice ubránili, ale hned poté jsme inkasovali, což nás rozhodilo. Hráči začali situace řešit zbytečně individuálně a z toho následovaly další chyby. V této fázi hry se od nás odvrátilo i trocha štěstí, nastřelili jsme minimálně dvě tyče a byly tam i další šance, kdy jsme nedokázali dorazit kotouč do odkryté branky. Bohužel jsme ztratili dobře rozehrané utkání vlastní vinou a prohrát poslední třetinu takovým způsobem je neomluvitelné. V dalších utkaních se musíme výrazně zlepšit.