Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 10. 12. 2017 od 17:00
4:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5(navíc Hylena (HRO) TH)
Střelba: 34:48
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

HC Wikov Hronov

Mahdal - Podzimek, Mlateček, Daňo, Vacek, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Dudadík, Mašek, Havelec, Perutek, Hylena, Šejnoha

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Dittrich M., Šverák D., Beránek M., Bartoň M., Kudr J., Wolf J., Drašnar T., Klemenc D., Vik J., Drašnar J., Šeda V.

Z hronovského ledu cenné tři body po obratu ve druhé třetině

Do utkání jsme vstoupili úspěšně a hned po 32 vteřinách hry se ujali vedení. Na modré získal Wolf kotouč, zavezl ho do útočné třetiny kde našel volného Klemence a ten první střelou utkání otevřel skóre. Ve 3. minutě jsme byli posláni do tří a domácí měli dvouminutovou výhodu o dva hráče. V největší šanci domácích nás po střele z kruhu zachránila tyč Petrů branky, ale jinak jsme toto oslabení přestáli bez větší újmy. V 7. minutě se ke své třetí šanci dostal Bartoň, ale jeho střelu vyrazil Mahdal svojí maskou. V 8. minutě jsme nedokázali dostat kotouč ze své třetiny, ten se odrazil nešťastně k volnému Maškovi mezi kruhy. Jeho střela se od tyčky odrazila do betonu brankáře a od něj kotouč doklouzal za brankovou čáru. V 17. minutě jsme hráli přesilovou hru, ale po naší chybě na útočné modré domácí vyrazili do protiútoku a Daňo svůj blafák zakončil přesně. Nic nám nebyly platné protesty, že se jednalo o metrový offside.
V úvodu druhé třetiny jsme dokázali proměnit hned svojí první šanci ke srovnání skóre. Rychlý výpad do útočné třetiny a přečíslení využil Beránek střelou přesně k tyčce. Ve 26. minutě jsme šli do vedení, Bartoň zatáhl kotouč do třetiny a zpoza branky našel volného Klemence, který střelou z první překonal bezmocného Mahdala. Ve 27. minutě se do úniku dostal Fišer, ale Petrů jeho pokus zneškodnil. Ve 28. minutě jsme podnikli další rychlý výpad do útočné třetiny, T. Drašnar se natlačil před Mahdala a jeho bekhendový pokus přepadl za záda brankáře. Ve druhé desetiminutovce této třetiny jsme moc v pěti nehráli, ve 38. minutě jsme nabídli domácím i další dvojnásobnou výhodu, ale obrana v čele s brankářem všem pokusům odolala.
Také ve třetí třetině se hrál atraktivní hokej s řadou příležitostí, kdy jsme měli výraznou střeleckou převahu. Ve 45. minutě jsme využili další přečíslení 2 na 1, Šeda předložil před branku tutovku pro J. Drašnara a ten tečoval bekhendem mezi nohy brankáře. Ve 48. minutě domácí snížili na 3:5, opět jsme nedokázali dostat kotouč za modrou a z pravého kruhu prostřelil Petrů volný Havelec. V 51. minutě jsme i my měli výhodu dlouhé přesilovky 5 na 3, několik střel a závarů ale Mahdal vyřešil. V 53. minutě Hylena trefil loktem Kudra za což byl odeslán předčasně pod sprchy a nabídl nám tak pětiminutovou přesilovku. V té jsme si vypracovali spoustu brankových příležitostí, ale ujala se pouze střela volného Wolfa z mezikruží v 54. minutě. Poté jsme další šance trestuhodně zahazovali a když se z trestné lavice vrátil Dudadík, který odpykal trest za spoluhráče, tak se dostal do úniku a ten proměnil ke snížení na 4:6, víc jsme ale již domácím nedovolili.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Sledovali jsme oboustranně otevřené utkání, kdy obě mužstva hrála lépe do útoku. V obraně jsme měli řadu okének, ale soupeř je naštěstí nedokázal využít. Naopak my jsme ovvedli směrem do útoku dobrý výkon a konečně jsme také dokázali využít více nabídnutých šancí, než v předchozích utkáních. Divákům se muselo utkání líbit, bylo hodně šancí i přesilovek na obou stranách.