Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 26. 11. 2017 od 17:00
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:10(navíc Bezděk (TE), Pulec (NPA) 10 OT)
Střelba: 35:46
Přesilovky: 2:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Souček D., Marša K., Šverák D., Kostka V., Dittrich M., Bezděk L., Drašnar T., Matouš M., Kudr J., Vik J., Drašnar J., Šeda V., Beránek M., Wolf J., Klemenc D., Kosina O.

BK Nová Paka
Bouška - Pour, Ersepka, Spal, Kulhánek, Pulec, Chleborád - Krsek, Jebavý, Hloušek, Kadeřábek, Richter, Kloutvor, Frk, Hric, Barbora, Šuvara

Zbytečná ztráta bodů po prodloužení

V úvodu zápasu jsme využili první přesilovou hru a dostali se do vedení, Beránek na brankovišti nadvakrát překonal Boušku střelou pod horní tyčku. Důrazný a rychlý hokej z obou stran přinášel šance na obou stranách, ale oba brankáři si s častými pokusy o zakončení poradili. Ve 13. minutě jsme měli i patřičnou dávku štěstí, když střela hostujícího útočníka orazítkovala horní tyčku Petrů branky.
Ve druhé třetině nejdříve hosté přežili bez úhony dvě oslabení v řadě, ale poté se po rychlé kombinaci dostal až před Boušku volný T. Drašnar a střelou pod horní tyčku zvýšil na 2:0. Ve 28. minutě se střelec druhé branky dostal ke střele z pravého kruhu, ale tentokrát zachránila hosty horní tyčka. Ve 30. minutě jsme další vyloučení hostujícího týmu potrestali třetí brankou, když po kombinaci ve třetině uklízel do prázné branky Kudr. Ve 33. minutě se i hosté radovali z využití přesilové hry, od modré se trefil do odkrytého horního růžku Spal. Za další minutu jsme byli posláni do oslabení po hře v 6-ti, a i tuto výhodu hosté dokázali využít ke vstřelení branky. Nahození do třetiny nejrychleji dobruslil Frk a jeho plácnutí do kotouče skončilo za brankovou čarou. Ve 36. minutě hosté srovnali stav na 3:3, když Richter doklepával na brankovišti po nepřehledné situaci a možná i po odpískání.
V úvodu třetí třetiny jsme nejdříve přestáli další oslabení, poté i chybu při rozehrávce, když nás zachránila tyčka. Ve 45. minutě se v oslabení dostal do úniku Marša, ale jeho blafák zneškodnil hostující brankář. Ve 49. minutě se do zakončení z levé strany prodral Šverák a dostal se i k dorážce vlastní střely a sthnul opět vedení na domácí stranu. V 54. minutě se při signalizované výhodě opět zatřásla branková konstrukce, tentokrát po střele Klemence od modré. V samotném závěru třetiny jsme při power-play nabídli hostům svojí nedisciplinovaností výhodu přesilovky 4 na 6, a ti tuto výhodu využili 18 vteřin před koncem ke vstřelení vyrovnávací branky. Z prostoru mezi kruhy prostřelil vše v cestě Frk.
V prodloužení se štěstí přiklonilo na hostující stranu když se hned v 61. minutě trefil z pravého kruhu Šuvara. Ve středu zajíždíme na led aktuálního lídra tabulky Jičína a doufáme, že tam i s hlasitou podporou fanoušů dokážeme napravit dnešní zaváhání.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V první polovině utkání jsme byli lepším mužstvem, což jsme dokázali vyjádřit vedením pouze o tři branky, přestože jsme měli celou řadu dalších příležitostí. Soupeř se dostal pouze do ojedinělých šancí, které jsme jim nabídli po nepřesnostech v naší obraně. Bohužel v druhé polovině utkání jsme vlastní nedisciplinovaností a laxností dovolili soupeři vyrovnat. Na tomto vyrovnání se podepsal i hlavní rozhodčí, který uznal branku, která byla evidentně dosažena až po jeho přerušení hry. Od této chvíle to nebylo pěkné utkání, bylo plné faulů a diskuzí. Šli jsme ještě jednou do vedení, ale to co se nám podařilo v minulém utkání, vyrovnat v poslední minutě, jsme tentokrát zažili obráceně. Vyrovnávací branku jsme inkasovali 18 vteřin před koncem, jak jinak, opět v oslabení.