Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 10. 12. 2008 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Krejčí V., Luštinec P., Řezníček J., Podzimek M., Kudr J., Hofman M., Smutný L., Hloušek M., Rejzek D., Kubín P., Erban Z., Knížek T., Naar P., Valabek R.

Stadion Nový Bydžov - SK Třebechovice 5:2 (0:2, 4:0, 1:0)

Branky a nahrávky:
SK Třebechovice
7:04 Erban (Kubín)
17:52 Knížek (Kubín)

St.N.Bydžov
Hampl 2x, Mýto, Blaško, Semaneo

Rozhodčí:Derner - Pošvář,Votroubek
Vyloučení 10 : 10 Využití. 2 : 0
Diváci : 200

Slovo ved. mužstva:
Nedisciplinovaná hra, zbytečné fauly a následná vylučování je v posledních zápasech nejčastější jev naší hry! Je nejvyšší čas, aby si hráči uvědomili, že s takovýmto přístupem ke hře nelze bojovat o postup do play - off! Kde zůstala bojovnost, nasazení a chuť do hry z první části soutěže? Není Vám líto pracovitých hokejových funkcionářů a věrných fanoušků? Zamyslete se nad Vaší hrou a přesvědčte nás, že hokej stále umíte!
Těšíme se, že dostaneme odpověď ve zlepšené hře v příštích zápasech!!!

Celkově naše mužstvo nepodalo výkon, jaký se na ledě okresního rivala očekával. První třetina vyzněla zcela jasně pro náš tým. Vedení jsme se ujali brankou Erbana v čase 7:04 po přihrávce Kubína, jenž měl i podíl na naší druhé brance v čase 17:52, jejímž autorem byl Knížek střelou bez přípravy. Začátek druhé třetiny byl ve znamení přesilové hry domácích, která byla dvojnásobná a bohužel také dvojnásobně využitá - v čase 22:21 a 24:10. Naše snaha o docílení dalšího úspěchu byla marná, útočníci se pozapomínali vracet a tak často Petrů stál sám proti dotírajícím domácím útočníků. Další dvě branky do naší sítě padly po dorážkách v čase 32:02 a 38:46. Ve třetí třetině po přeskupení útočných formací se zvýšilo naše nasazení, ale výsledkem bylo sedm vyloučení dvouminutovým trestem u našeho týmu. V čase 55:31 domácí využili další přesilovou hru 5:3 a uzavřeli tak výsledek utkání.