Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 12. 11. 2017 od 17:00
2:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:5
Střelba: 44:34
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Wikov Hronov

Mahdal - Podzimek, Mlateček, Daňo, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Steklík, Dudadík, Mašek, Havelec, Vacek, Perutek, Hylena, Šejnoha, Knížek

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Seidl T., Šverák D., Bohdanecký J., Bartoň M., Šeda V., Beránek M., Wolf J., Klemenc D., Pelcl K., Drašnar J., Vik J.

Z hronovského ledu poprvé v sezóně bez bodu

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned od úvodního vhazování zatlačili domácí tým do defenzivy. Hned v 1. minutě zasahoval domácí brankář Mahdal proti Bartoňově střele a z dorážky nezamířil Šeda mezi tři tyče. Ve 3. minutě vysunul Kostka Bartoně, ale i jeho druhý pokus zneškodnil Mahdal. Domácí se dostali do první vážnější akce v 6. minutě, když po našem zaváhání ve střední třetině střílel Šejnoha z levého kruhu těsně mimo. V 7. minutě již šli domácí do vedení, když po vhazování ve třetině střílel rychle a hlavně přesně Dudadík. Ve 14. minutě se velmi aktivní Bartoň dostal do další brankové příležitosti, ale i tentokrát zasáhl domácí brankář. V 16. minutě jsme při oslabení chybně vysřídali a byli poslání do tří. Domácí ostřelovali Lochmana v hostující brance sice usilovně, ale bez úspěchu.
Ve druhé části jsme aktivitu přenechali domácímu týmu, ti byli rychlejší a hlavně důraznější v osobních soubojích. Ve 22. minutě se po rychlém výpadu natlačil před obránce Petr a jeho teč nahrávky zapadla přesně k tyčce bezmocného Lochmana. Přestože byli hronovští častěji na puku a v útočné třetině, i tak jsme si některé brankové příležitosti vypracovali. Bohužel jsme se dnes potýkali s nepřesnou koncovkou. Ve 33. minutě měl ke snížení nejblíže Šeda, ale jeho střela z pravého kruhu pouze orazítkovala horní tyčku domácí svatyně. A ve 37. minutě měl další pokračování souboj Bartoň - Mahdal, opět s lepším koncem pro domácího hrdinu.
Do třetí třetiny jsme si přenesli výhodu přesilové hry, ale i tentokrát bez úspěchu. V největší šanci netrefil svojí dorážkou prázdnou branku Bohdanecký. Ve 46. minutě po přečíslení Bartoň už sice Mahdala překonal, ale jeho střelu zastavila tyčka. Zkušený hronovský tým se již víceméně soustředil na obranu a vyrážel do nebezpečných protiútoků, se kterými si ale obrana v čele s Lochmanem poradila. V 53. minutě se v oslabení dostal do zakončení kapitán Kostka, ale ani on tváří v tvář s Mahdalem neuspěl a kotouč za brankovou čáru nedostal. To se povedlo až v 58. minutě, po rychlém výpadu do pásma a následné přetlačované na brankovišti dotlačil kotouč za brankovou čáru Bartoň. Na zvrat jsme již ale měli málo času a domácí tým nám neumožnil ani pokus o power-play. Poprvé v sezóně tak ze zápasu nebereme ani bod.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V tomto utkání se od nás odklonila ta trocha potřebného štěstí, které se nás v předchozích utkáních drželo. V první třetině jsme nevyužili minimálně pět brankových šancí. V této fázi utkání jsme domácí tým přehrávali, ale branku jsme nedali a naopak sami inkasovali. Ve druhé části byl soupeř lepší a z nenápadné akce získal dvoubrankové vedení, což se později ukázalo jako rozhodující. V poslední části jsme bojovali alespoň o vyrovnání stavu, ale z řady dalších šancí jsme vytěžili již pouze snížení.