Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 22. 10. 2017 od 17:00
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4(navíc TS (Hric neproměnil))
Střelba: 35:25
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

BK Nová Paka

Škop - Ersepka, Spal, Kulhánek, Pour, Cheborád, Zvolenský, Svoboda - Jebavý, Hric, Krsek, Šuvara, Barbora, Kerekenič, Kadeřábek, Richter, Rychlovský, Hloušek, Adolf, Vrba, Kloutvol

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Seidl T., Šverák D., Beránek M., Wolf J., Šeda V., Drašnar T., Bartoň M., Klemenc D., Dittrich M., Drašnar J., Vik J.

V Nové Pace jsme ubojovali další tři body do tabulky

Hned při prvním střídání jsme si vytvořili brankovou příležitost, Wolf od útočné modré vybídl k teči Beránka, ale Škop v domácí brance zasáhl betonem. Ve 4. minutě se do brejku dostal T. Drašnar, ale ani on domácího brankáře nepřekonal. Poté jsme dostali možnost zahrát si první přesilovku v utkání, po vyhození kotouče z kluziště i krátce dvojnásobnou. Tu se nám sice proměnit nepovedlo, ale při již klasické početní výhodě se kotouč dostal až k volnému J. Drašnarovi, který zavěsil nekompromisně do horního růžku. V dalším průběhu třetiny jsme se již do žádné brankové šance nedostali a ani domácí tým moc nebezpečný nebyl.
V úvodu druhé třetiny jsme domácím pomohli dostat se do tempa po sobě jdoucími vyloučeními, takže i domácí tým měl prostor vyzkoušet si přesilovku 5 na 3. Tu proměnit ve vyrovnávací branku nedokázal, obrana v čele s Lochmanem v brance působila jistě. Při několika našich náznacích šancí jsme volili zbytečně složitá zakončení a akce přehrávali. I přesto jsme dokázali svůj naskok zvýšit, z nenápadné akce se na brankovišti prosadil Beránek. Domácímu týmu se největší šance na zkorigování výsledku naskytla ve 33. minutě, když po našem zaváhání se do brejku dostal Hric a následně bylo po ataku obránce nařízeno trestné střílení. S tím ale rychlík Hric nenaložil bůhvíjak náramně, jelikož se jeho střelecký pokus nevešel mezi tři tyče. V této třetině jsme nepodali dobrý výkon a vytěžili z minima maximum.
V závěrečné třetině jsme o něco málo svůj výkon zlepšili a dokázali se dostat i do několika šancí. Ve 44. minutě se v oslabení dostal do brejku T. Drašnar, ale ani napodruhé tváří v tvář s domácím brankářem neuspěl. Ve 47. minutě vstřelili domácí kontaktní branku, po našem zaváhání v obranné třetině a ztrátě kotouče se k dorážce Ersepkovi střely dostal Jebavý. Následně jsme přežili bez úhony další přesilovku domácích a v 51. minutě šli opět do dvoubrankového vedení. Šeda si zpoza branky vybruslili před brankáře a na jeho střelu pod horní tyčku Škop neměl nárok. V 52. minutě měl definitivu na své holi J. Drašnar, ale také on z úniku domácího brankáře nepřekonal. Minutu před třetí sirénou si vzali domácí odechový čas a po odvolání brankáře zkusili power-play. V té měl nejdříve šanci Klemenc, ale střelu do branky od modré zablokoval domácí obránce a z nastalého protiútoku jsme nedokázali pokrýt dorážejícího Hrice. Na víc ale domácí tým již čas neměl a tak jsme se mohli po závěrečném hvizdu radovat ze zisku tří bodů.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po první třetině, ve které jsme byli lepším týmem, jsme bohužel polevili a umožnili soupeři hru vyrovnat. Hráli jsme zbytečně složitě a šance, které jsme si vypracovali jsme nevyužili. Domácí tým se tak neustále držel šance na vyrovnání. Oproti posledním zápasům jsme tak dobrý výkon nepodali, ale důležité body jsme vybojovali.