Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 8. 10. 2017 od 17:00
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:4(navíc Havelec (HRO) 10 min. OT)
Střelba: 37:38
Přesilovky: 2:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Špička J., Dittrich M., Wolf J., Hubáček J., Kudr J., Drašnar T., Bartoň M., Klemenc D., Beránek M., Drašnar J., Šeda V., Kosina O.

HC Wikov Hronov
Mahdal - Podzimek, Mlateček, Daňo, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Dudadík, Mašek, Havelec, Vítek, Exner, Perutek, Hylena, Šejnoha, Lelek

Po vyrovnaném průběhu hry zisk dvou bodů po vítězství v prodloužení

Do utkání oba týmy vstoupily rozvážně a hrál se hokej v tempu o řád nižším, než v předchozím okresním derby. Po oboustranném úvodním oťukávání a nevyužitých přesilovkách na obou stranách to byli hosté, kteří se ve 13. minutě ujali vedení. Další vyloučení domácího hráče potrestal Fišer, ke kterému se přímo na hůl odrazil kotouč od brankáře. Vyrovnání na 1:1 přinesla akce ze 17. minuty, kdy rychlý výpad od vlastní modré a přečíslení na sebe vzal Bartoň a z levého kruhu pro vhazování prostřelil Mahdala v hostující brance.
Ve druhé třetině pokračoval vyrovnaný boj o každou šanci. Do první vážnější se dostal ve 25. minutě hostující Šejnoha, ale tváří v tvář ho vychytal Petrů v domácí brance. Ve 29. minutě jsme se ujali vedení, když ošklivý faul Havelce postrestal Marša. Od modré napřáhl a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bohužel jsme vedení neudrželi dlouho, další faul a následnou výhodu přesilové hry využil ke srovnání opět Fišer, ke kterému se odrazil kotouč po zásahu brankáře přímo na hokejku a ranou z první trefil volné místo v brance.
Úvod třetí části nás zastihl v nedbalkách a hosté se ujali vedení, když jsme nedostali kotouč z obranné třetiny a za to nás potrestal Exner. V 53. minutě nám hronovští svojí nedisciplinovaností nabídli více než minutovou výhodu přesilovky 5 na 3, ve které se nám moc nedařilo, ale již v klasické přesilovce se z pravého kruhu pro vhazování terfil milimetrově přesně nad rameno Mahdala Bartoň a srovnal na 3:3. Jelikož se do konce třetiny již žádná výrazná branková příležitost neurodila, tak jsme mohli podruhé za sebou vidět prodloužení.
Do tohoto prodloužení si hosté přenesli výhodu přesilové hry, ale do žádné výrazné brankové šance se nepropracovali. To v 63. minutě měl rozhodnutí na své holi Vítek, když se dostal do samostatného úniku, ale Petrů svůj tým podržel a jeho pokus zneškodnil. A tak udeřilo na druhé straně, Hubáček uvolnil za záda obrany najetého kapitána Kostku a ten ač faulován dokázal dostat kotouč za záda hostujícího brankáře. Ve středu je volno a další důležité body se tak pokusíme vybojovat příští neděli na náchodském ledě.

Josef Lochman, trenér mužstva:
Po vyrovnaném průběhu hry, kdy obě mužstva měla stejně šancí, se štěstí přiklonilo tentokrát na naši stranu a po prodloužení můžeme oslavit zisk dvou bodů. Oba týmy dokázaly dvakrát skórovat ve svých přesilovkách, kdy zvláště ta naše vyloučení patřily do kategorie zbytečných. Ke konci a v prodloužení nás podržel brankář, ale poděkování patří celému mužstvu, že bojovalo až do konce.