Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 30. 11. 2008 od  
1:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Podzimek M., Řezníček J., Krejčí V., Luštinec P., Tomášek F., Šesták J., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Kosina O., Smutný L., Stříteský M., Erban Z., Kubín P., Fiala P.


SK Třebechovice - Spartak Nové Město 1:8 (1:3, 0:3, 0:2)
Rozhodčí: Pahulák - Kubišta,Votroubek
Počet diváků: 230
Vyloučení 7:1 Krejčí (Třeb.) 10 min
Využití přesilovek 0:1

Branky a nahrávky
SK Třebechovice:
Luštinec/Erban

Sp. Nové Město:
Řeháček 3, Hrabica, Petr, Ježek, Dittrich, Kodym

Slovo trenéra Řeháka
: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, ale přesto jsme chtěli bodovat. Bohužel sestava v jiném složení oproti prvnímu utkání toto utkání nezvládla! Stále nám chybí zranění obránci P. Hloušek, Zídka, oba zpřetrhané vazy v koleni, Voršilka hospitalizovaný v nemocnici, O. Dostálek pravděpodobně ukončil činnost a Vinopal nastřelený kotník. Přes naší třetí obranu jsme obdrželi tři branky a ani ostatní hráči nepodali výkon, který jsme od nich očekávali. Zapomeňme na výsledek dnešního zápasu a na další utkání, které nás čeká po středečním volnu v neděli na domácím ledě s HC Jaroměř, se musíme řádně připravit a pokusit se bodovat.

Od úvodního vhazování až do konce utkání byl náš soupeř jednoznačně lepší. V první třetině byl bezbrankový stav do sedmé minuty. V čase 6:38 využili hosté naše zaváhání a ujali se vedení. Naše další chyby byly opět potrestány v čase 8:36 a 11:14. Také my jsme měli několik slibných brankových příležitostí, ale byla využita jen jedna a to při přesilové hře v čase 16:02. Autorem branky byl Luštinec po přihrávce Erbana. Ve druhé třetině hosté vstřelili další tři branky v čase 21:57, 23:30 a 37:19. Ve třetí třetině jsme sedmou branku inkasovali při našem oslabení v čase 43:27 a poslední osmou v čase 48:12. Našemu mužstvu se na domácím ledě nepodařilo zopakovat výkon z úvodního zápasu v Novém Městě.