Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 29. 1. 2017 od 17:00
2:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:4(navíc Dostál (HRO) 5+OK)
Střelba: 19:48
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Wikov Hronov

Mahdal - Podzimek, Mlateček, Meier, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Glos, Dudadík, Mašek, Jurča, Vítek, Exner, Perutek, Šejnoha

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Junek L., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Bartoň M., Šeda V., Bohdanecký J., Dittrich M., Kosina O., Drašnar J., Tuček J.

První bod čtvrtfinálové série získali hráči Hronova

V úvodním střídání jsme si hned vytvořili řadu šancí, ale domácí tým zachránil Mahdal v brance. Jakoby tím nastínil, jak bude vypadat celý zápas. Ve 4. minutě po vhazování v útočné třetině střílel nebezpečně Šeda, ale trefil Mahdala pouze do masky. Domácí tým využil hned první pološanci, kdy jsme při střídání nestihli zformovat obranu a po střílené nahrávce od mantinelu tečoval kotouč před brankářem Mašek. Za 17 vteřin se domácí opět radovali, po závaru využil Glos situace, kdy byl brankář Petrů doslova zavalen hradbou těl v brankovišti a bylo mu znemožněno chytat. V 10. minutě se hronovským povedla podobná akce jako při první brance, ale tentokrát zasáhl beton Petrů. Ve 13. minutě v přesilovce střílel od modré Hendrich a jeho tečovanou střelu s velkou dávkou štěstí domácí brankář zlikvidoval. V 19. minutě byl za zcela nesmyslný zákrok vyloučen do konce utkání domácí Dostál a nabídl nám tak výhodu půlminutové přesilovky 5 na 3 a následnou dlouhou přesilovku. Dvojnásobnou přesilovku jsme nevyužili ale když už byl Hronov ve čtyřech hráčích, tak se na brankovišti prosadil Bohdanecký a snížil na 2:1.


Do druhé třetiny jsme si přenesli část přesilové hry a hned ve 21. minutě se dostal do šance Wolf, ale sám před Mahdalem branku netrefil. V dalším průběhu zápasu se hra odehrávala převážně ve středním pásmu a bez větších brankových šancí na obou stranách. Když už jsme se do nějakého náznaku šance dostali, tak buď zasáhl domácí brankář, nebo jsme se netrefili mezi tři tyče.

Ve třetím dějství pokračoval boj našich střelců s brankářem Mahdalem, který měl ale zrovna svůj den a držel domácí naděje na vítězství. Domácí se moc před brankáře Petrů nedostávali, ale když už se odhodlali k protiútoku, tak byli dost nebezpeční. Ve 45. minutě nás po jednom takovém výpadu zachránila tyčka branky. V 53. minutě jsme bez úhony přestáli závar ve třetině, kdy domácí hráči nestihli dotlačit kotouč za brankovou čáru. Až do konce třetiny jsme se snažili překonat val před domácí brankou, ale domácí obrana v čele s brankářem Mahdalem všem atakům odolala a ani závěrečná power-play na stavu již nic nepřinesla.



Martin Klemenc, trenér mužstva:

Utkání rozhodla první třetina, ve které jsme po slepených brankách během pár vteřin prohrávali o dva góly. I přes výraznou střeleckou převahu ve zbytku utkání se nám nepodařilo výsledek otočit. První polovina utkání byla vedena ze strany domácího týmu dost tvrdě, na což jsme doplatili zraněním hráčů. Musíme se dobře připravit na středeční domácí odvetu a věřím, že se do Hronova ještě podíváme.