Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 25. 1. 2017 od 18:00
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:10(navíc hráčská lavice (TRE) 10+10 min. OT, Bečka 10 min. OT)
Střelba: 29:39
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Jaroměř

Prokš - Merkl, Bujňák, Ježík, Růta, Souček, Koblížek, Hamáček, Kocián, Krause, Hlavnička, Karel, Lemberk, Čtvrtečka, Bečka, Světlík

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Kostka V., Hornyš P., Libřický Z., Souček D., Šoula M., Kosina O., Bartoň M., Drašnar T., Šeda V., Wolf J., Bohdanecký J., Tuček J., Dittrich M., Špička J.

Poslední kolo základní části

V utkání, které se hrálo více méně z povinnosti, jsme jako již tradičně začali velmi dobře. Ve 3. minutě vyvezl kotouč do útočného pásma Libřický a podle hesla, když nevíš co s pukem vystřel, překvapil domácího brankáře a poslal nás do vedení 0:1. Ve 14. minutě jsme měli šanci přesilové hry a po kombinaci prvního útoku se k odraženému puku dostal nejrychleji Drašnar T. a zvýšil na 0:2. Domácí se do šancí dostávali jen zřídka, ovšem deset vteřin před koncem první třetiny jsme byli nedůrazní ve středním pásmu a nedostali jsme kotouč dostatečně daleko od naší brány, ten se šťastně odrazil ke Kociánovi a v čase 19:57 snížil na 1:2. Domácí ožili a v druhé třetině začali více bruslit. V 27. minutě se jim podařilo sevřít naši pětici v obranné třetině a Hamáček vyrovnal na 2:2. Již za necelou minutu doslova rozebrali naší obranu opět a Karel strhl vedení na stranu Jaroměře. V 31. minutě hráli domácí přesilovou hru a jejich povedenou kombinaci zakončil Čtvrtečka do prázdné branky a stanovil, tak výsledek po dvou třetinách na 4:2. Ve třetí třetině jsme se snažili ještě utkání zdramatizovat, ale do větších šancí jsme se nedostávali, navíc v 59. minutě domácí Koblížek ukončil i poslední naděje na body. Další utkání již budou v play off proti Hronovu, tak zveme především na domácí zápas diváky, aby nás přišli podpořit a věříme že společně oslavíme postup.