Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 22. 1. 2017 od 17:00
4:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:6
Střelba: 34:43
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Kostka V., Souček D., Marša K., Hendrich J., Junek L., Dittrich M., Dostál P., Wolf J., Bohdanecký J., Šeda V., Bartoň M., Drašnar T., Erban Z., Tuček J., Kosina O., Špička J.

HC Dvůr Králové n.L.
Čáp od 30. min Kozák - Fořt, Háze, Ježek, Karlík, Lelka, Luštinec, Mišinec, Polák, Rutrle, Sedláček, Szakal, Vacek, Vitebský, Zmítko

I přes dobrý začátek jsme na lídra souteže nestačili

V posledním domácím utkání v základní části jsme přivítali suveréna soutěže ze Dvora. Tento zápas byl jako noc a den. Hned v 1. minutě zatáhl, po nahrávce Bartoně, do útočného pásma Marša našel mezi kruhy úplně volného Šedu a ten překonal hostujícího brankáře poprvé. Hosté byli poté mírně aktivnější a do vyložených šancí se nedostávali díky skvěle taktickému výkonu. Navíc v 15. minutě nahrál Marša na Wolfa, ten našel volného Šedu a vedli jsme 2:0. Takový stav platil i po první třetině. V druhé třetině jsme to byli my, kdo byl na ledě aktivnější a odměnou za to nám byl v 26. minutě gól, po ose Kostka – Wolf a střelec Bohdanecký, na 3:0. Od třetí naší trefy uběhlo pouze 14 vteřin a chybná rozehrávka umožnila soupeři snížit na 3:1, autorem snížení byl Szakal. A aby toho nebylo málo, tak ještě v téže minutě jsme opět špatně rozebrali naše obranné pásmo a Luštinec si v tváři v tvář našemu brankařovi poradil a snížil na 3:2. Dva rychlé góly bylo pro hosty, jako polití živou vodou. Najednou jich bylo plné hřiště a my jsme jen s obtížemi dokázali vzdorovat. V 29. minutě přišlo vyrovnání z hole Ježka. Ve 33. minutě se nám podařilo vrátit vedení na naší stranu. Přesilovou hru výborně sehrál náš první útok a zakončující Bohdanecký dal na 4:3. Ve 35. minutě jsme nedokázali odebrat puk hostujícímu Polákovi a ten střelou od modré vyrovnal na 4:4. Poprvé do vedení se hosté dostali ve 39. minutě, kdy hosté rychle zakombinovali při našem vyloučení a ujali se vedení 4:5. Tento stav svítil na časomíře i po 40-ti minutách. Do závěrečné třetiny jsme chtěli jít aktivně, ale soupeř ukázal svou sílu. Nepustil nás téměř do žádných šancí, navíc ve 43. minutě zvýšili hosté na 4:6. Poslední slovo měli opět hosté nejprve v 51. minutě Lelka zvyšoval na 4:7 a v 56. minutě Rutrle stanovil konečný výsledek 4:8. Ačkoliv jsme se Dvorem vydrželi 30 minut hrát více než vyrovnanou partii, tak Dvůr ukázal svoji sílu a důvod proč vedou tabulku s obrovským náskokem.