Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 11. 1. 2017 od 18:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6
Střelba: 39:41
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Bartoň M., Drašnar J., Tuček J., Dittrich M., Erban Z.

HC Jaroměř
Navrátil - Merkl, Ježík, Růta, Souček, Koblížek, Bujňák - Hamáček, Kocián, Krause, Hlavnička, Karel, Vejman, Čtvrtečka, Kukal

Na domácí body s Jaroměří jsme opět nedosáhli

Již po 17-ti vteřinách hry šli hosté do vedení, když po chybě při rozehrávce a následné střele z ostrého úhlu otevřel skóre utkání Karel. Hosté se tím dostali na koně a rychlým přístupem k domácí rozehrávce získávali mírnou převahu. A to jak herní, tak i střeleckou a Lochman v domácí brance se měl co otáčet aby zabránil několika dalším šancím hostujícího týmu.
Ve druhé části jsme hru více než vyrovnali a vcelku brzo se dočkali i vyrovnání. Ve 23. minutě se po návratu z trestné lavice zapojil do rychlého protiútoku Kostka, ke kterému Navrátil vyrazil střelu Dostála a domácí kapitán z dorážky srovnal na 1:1. Ve 29. minutě jsme nedovolili soupeři dostat kotouč ze třetiny a následně se po střele od modré na brankovišti prosadil Dostál. Ve 32. minutě byl stav opět vyrovnaný. Po sporném posouzení postavení mimo hru na útočné modré jsme nedokázali pokrýt rychlý výpad hostujícího týmu a Hamáček z levé strany překonal s patřičnou dávkou štěstí Lochmana. Ve 39. minutě jsme měli taky konečně výhodu přesilové hry, ale v největší šanci zachránila Navrátila tyčka.
Vyrovnaný souboj pokračoval i ve třetí třetině. Při další přesilovce se opět sám před hostujícím brankářem objevil Hubáček, ale ten střelou z první trefil pouze nastavenou lapačku. Série vyloučení na obou stranách pokračovala a v 50. minutě se při hře 4 na 4 dostala do vedení Jaroměř. Chybu v obranné třetině a následné přečíslení využil Koblížek. V 51. minutě už byli hosté na ledě kompletní a využili přesilovku ke zvýšení svého náskoku. Střelu Ježíka od modré skrze clonící hráče zastavila až síťka za domácím brankářem. Následovali v rychlém sledu vyloučení na obou stranách a při hře 4 na 4 se nám povedlo snížit. Po vyhraném vhazování v útočné třetině zamířil přesně k tyčce od modré Hendrich. V závěru zápasu jsme se snažili o vyrovnání, po vyloučení hostujícího hráče v 58. minutě i při hře 6 na 4, ale překonat hostující obranu a brankáře se nám již nepovedlo.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Vyrovnané utkání vyhrálo šťastnější mužstvo, více publikovatelných slov k utkání nenacházím...