Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 7. 12. 2016 od 18:00
3:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:5
Střelba: 27:33
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Souček D., Kudr J., Drašnar J., Šoula M., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Bartoň M., Šeda V., Bohdanecký J., Tuček J., Kosina O.

BK Nová Paka
Abrahám - Kadavý, Pour, Kulhánek, Štěpán, Spal, Chleborád - Zvolenský, Jebavý, Kadeřábek T., Vondrlík, Krsek, Nádvorník, Hloušek, Hric

V dohrávce jsme vydolovali tři body

V úvodní třetině se hrál vcelku pohledný hokej nahoru dolů, kdy se hosté snažili o častou střelbu, ale se střelami ze střední vzdálenosti neměl Petrů větší problémy. My jsme sice na branku vyslali méně střel, ale o to byly nebezpečnější. A to měli ještě útočnící několikrát vychýlenou mušku a prázdné místečko v brance Abraháma netrefili. Do vedení jsme šli ve 13. minutě, když si zpoza branky vybruslil Dostál, zkušeně si počkal na nejlepší okamžik a poté prostřelil hostujícího brankáře.
Jestliže by se nikdo nemohl divit, když bychom po první třetině vedli více než jednobrankovým rozdílem, tak stav 2:0 po druhé siréně můžeme považovat za velmi úspěšný. Hosté měli územní převahu a také záluhou několika přesilovek i několik brankových příležitostí na zkorigování stavu. Ve 24. minutě zatáhl kotouč do třetiny Wolf, počkal si do druhé vlny na najetého Jakuba Drašnara a ten podruhé rozvlnil síť za Abrahámem. Za klíčový okamžik zápasu lze považovat přesilovku hostí 5 na 3 ve 38. minutě kterou jsme ale dokázali bez úhony přestát.
Průběh závěrečné části byl ovlivněn řadou vyloučení na obou stranách a moc v pěti ani jeden tým nehrál. Po sérii vyloučení jsme vyrobili chybu ve středním pásmu a hosté ji okamžitě potrestali, když přečíslení využil Hloušek ke snížení na 2:1. Zabezpečená obrana a zodpovědný výkon hráčů při napadání a ve středním pásmu nedovolila hostům dostat se do výrazné brankové příležitosti. Rozhodnutí tak přinesla akce z 57. minuty, kdy Hendrich krásnou žabičkou našel volného Dostála u branky hostí a ten lehkou tečí zamířil přesně k tyčce. Na tuto branku již hosté odpovědět nedokázali.

Josef Lochman, trenér mužstva:
Vzhledem k tomu, že jsme měli k dispozici pouze tři obránce ze základní sestavy, tak jsme v obraně podali velmi slušný výkon. Všichni si plnili stanovenou předzápasovou strategii a za podaný výkon si ty tři body plně zasloužili. Poděkování patří celému týmu, od brankáře do posledního útočníka a obzvláště hráčům, kteří nastoupili na nezvyklém postu.