Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 4. 12. 2016 od 17:00
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4(navíc Marša TH)
Střelba: 44:27
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Seidl T., Junek L., Souček D., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Bartoň M., Šeda V., Bohdanecký J., Dittrich M., Vik J., Tuček J., Kosina O.

Stadion Nový Bydžov
Veselý - Vosyka, Kropáč, Mádle, Bezděk, Myslivec, Suchánek - Kubišta, Kozák, Šimůnek, Špaček, Menyhárt, Matouš, Chára, Suchánek

Po obratu ve třetí třetině bereme tři body

V úvodním střídání jsme si vytvořili dvě šance, ale první návštěva hostí v útočném pásmu znamenala vedoucí branku. Po chybě při rozehrávce zcela volný Kozák prostřelil Petrů první střelou na branku. V 6. minutě hosté potrestali naši další chybu v obranné třetině a po kombinaci zakončoval přesně Chára. Poté jsme převzali iniciativu a zasypali Veselého v hostující brance sprškou střel. Ten ale dlouho odolával a držel hosty ve vedení. Překonal ho až v 18. minutě Šeda, když při signalizované výhodě a závaru ve třetině zakončoval do poloopuštěné branky pod horní tyčku.
V nástupu do druhé třetiny měl tutovku Hubáček, ale Veselý zasáhl lapačkou. Utkání tak pokračovalo v nezměněném stavu a obrazu hry. Naše herní a stelecká aktivita končila u brankáře hostí a ti když se dostali do útočné třetiny, tak byli poměrně nebezpeční. Ve 28. minutě jsme bez úhony přestáli dojnásobnou výhodu. V závěru třetiny při přesilovce Bartoň sice brankáře hostí překonal, ale jeho střela se pouze otřela o horní tyčku branky.
Ve třetí třetině jsme se konečně dočkali zaslouženého vyrovnání. Ve 46. minutě jsme hosty zamkli ve třetině a po závaru před Veselým se při dorážce na brankovišti prosadil Dostál. Obrat ve skóre utkání přinesla přesilová hra v 50. minutě, Dittrich si od modré sjel na levý kruh pro vhazování a střelou z první po přesné přihrávce rozvlnil síťku v hostující brance. Závěr utkání jsme si sami zkomplikovali svojí nedisciplinovaností a nabídli hostům dvě po sobě jdoucí přesilovky. Ti v poslední minutě odvolali brankáře a při power-play měli přesilovku 6 na 4. Do žádné šance se ale již nedostali a naopak mohli sami inkasovat, Hubáček ale prázdnou branku netrefil. I ve třetím okresním derby tak bereme tři body.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Do utkání jsme chtěli nastoupit soustředěně a zodpovědně v obranné činnosti, ale svými chybami jsme darovali soupeři dvoubrankové vedení po úvodní pětiminutovce. Ve druhé části této třetiny jsme opticky hru vyrovnali a vstřelili kontaktní branku. Ve zbylých dvou třetinách jsme soupeře přetlačili, ale z řady šancí se nám dlouho vytěžit alespoň vyrovnání nedařilo. Výsledkový obrat se nám povedl až v poslední třetině. Bohužel, opět díky naší nedisciplinovanosti jsme o těžce vybudované vedení mohli v závěru přijít, kdy jsme hráli poslední 4 minuty v oslabení, ale hostům se již vyrovnat nepodařilo.