Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 30. 11. 2016 od 18:00
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Střelba: 34:31
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Wikov Hronov

Kubeček - Podzimek, Mlateček, Meier, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Dudadík, Mašek, Jurča, Vítek, Exner, Perutek, Šejnoha

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Souček D., Kostka V., Dittrich M., Marša K., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Bartoň M., Kudr J., Bohdanecký J., Drašnar J., Šeda V., Vik J.

Z Hronova vezeme tři důležité body

V úvodní třetině jsme branku neviděli, ale jen zásluhou spolehlivého výkonu brankáře Petrů a nepřesné koncovky domácích hráčů. Ti nás takřka na celou první třetinu zatlačili do obraného pásma a vytvářeli si jednu střeleckou pozici za druhou. Naše sporadické protiútoky moc nebezpečné nebyly, v největší šanci Šeda netrefil Kubečkovu branku.
Do druhé třetiny jsme vstoupili v dohrávané přesilovce a o poznání aktivněji. Lepším pohybem jsme dostali soupeře pod tlak a vynutili si fauly domácích. Bohužel chyba při pokrytí návratu domácícho Dostála z trestné lavice byla příčinou první branky zápasu. Ten skočil z trestné, dostal pas na útočnou modrou za záda obrany a svůj výpad zakončil střelou do horního růžku. Ve 29. minutě jsme hráli další přesilovku a těsně před jejím skončením Kostkova střela od modré na vzdálenější tyč překvapila Kubečka a znamenala vyrovnání na 1:1. Následně jsme bez úhony přestáli svoje oslabení. V další početní výhodě jsme takřka celé 2 minuty mačkali domácí tým, ale ti s patřičnou dávkou štěstí oslabení přestáli. V poslední minutě této třetiny jsme se dostali k přečíslení 3 na 2 a po následném závaru dorážel do prázdné branky Wolf.
V závěrečné třetině jsme se soustředili na zabezpečenou obranu a pokrytí středního pásma. Z tohoto bloku jsme vyráželi do protiútoků a nenechali domácí v klidu. Domácí měli řadu nebezpečných střel hlavně při přesilovce ve 50. minutě, ale Petrů všechny pokusy bezpečně likvidoval. V 57. minutě jsme po rychlém výpadu do útoku vtřelili důležitou branku, první střelu Wolfa Kubeček vyrazil pouze na hůl Šedy a ten ho poté dokázal dorazit do sítě. V závěru třetiny jsme byli posláni opět do oslabení a domácí si po oddechovém času a odvolání brankáře mohli zahrát přesilovku 6 na 4. V té jsme je ale do žádné nebezpečné akce již nepustili a mohli po závěrečném hvizdu oslavit tříbodové vítězství.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V první třetině nás domácí tým přehrával a měl spoustu šancí. Tomáš Petrů nás ale několikrát podržel, měl i potřebnou kapku štěstí a udržel nás tak v zápase. Od druhé třetiny jsme se zlepšili ve všech činnostech a bylo to již vyrovnané utkání. Díky větší produktivitě při zakončení jsme si nakonec odvezli všechny potřebné body do tabulky.