Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 20. 11. 2016 od 17:00
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:3
Střelba: 43:32
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Dvůr Králové n.L.

Čáp - Daňo, Hamerský, Karlík, Mišinec, Vitebský, Zákravský - Filip, Fořt, Ježek, Lelka, Luštinec, Polák, Rychtera, Sedláček, Szakal, Vacek, Veselý, Zmítko

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Seidl T., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Junek L., Bohdanecký J., Bartoň M., Dostál P., Šeda V., Drašnar J., Kudr J., Kosina O., Dittrich M., Erban Z., Vik J.

Favorita jsme potrápili, ale potřebné body nezískali

Do utkání vstoupil domácí favorit velmi aktivně a hned ve 3. minutě si vynutil výhodu přesilové hry a tu zužitkoval ve vedoucí branku. Z pravého kruhu se přesně pod horní tyčku trefil Ježek. Naše odpověď netrvala dlouho, v 5. minutě našel zpoza branky Bohdanecký Dostála a ten střelou z první překonal Čápa v domácí brance. Následně jsme bez úhony přestáli dvě oslabení, řadu střel pochytal Lochman. Naše největší šance na změnu skóre přišla v 17. minutě, kdy se na útočné modré dostal za záda obrany Bartoň, ale Čápa nepřekonal. V 19. minutě se domácí dostali do vedení, po závaru ve třetině se k dorážce na brankovišti dostal Polák.
V úvodu druhé části jsme přestáli další oslabení a poté dokázali vyrovnat na 2:2. Podobná akce jako při první brance, Bartoň zpoza branky našel volného Dostála a ten střelou z první zavěsil. V té chvíli se hrál naprosto vyrovnaný hokej s řadou oboustraných šancí. Ve 33. minutě si ve středním pásmu našlápl Fořt, doslova prolétl do zakončení a opět strhl vedení na domácí stranu.
Ve třetí třetině pokračoval víceméně vyrovnaný boj, kdy byl domácí favorit mírně aktivnější při střelbě, ale naše rychlé výpady domácí obranu značně zlobily. Ve 49. minutě byl při jednom takovém výpadu faulován Dostál a následovalo trestné střílení. Při tom ale nedokázal z bekhendu zvednout kotouč nad beton domácího brankáře. V 57. minutě jsme s patřičnou dávkou štěstí přestáli další oslabení, když nás zachránila levá tyč branky. V samotném závěru třetiny jsme zatlačili domácí do obrany a zle dotírali na domácí branku. Protlačit kotouč za brankovou čáru se ale nepodařilo a naopak 7 vteřin před koncem zakončoval do prázdné klece domácí kapitán Luštinec.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Favorizovanému domácímu týmu jsme po většinu utkání byli více než vyrovnaným soupeřem. Měli jsme i řadu vyložených šancí, bohužel jsme je neproměnili a proto na žádný bod nedosáhli. V závěru jsme zkusili hru bez brankáře, ale štěstěna se od nás odvrátila a vyrovnat se nepodařilo. Celý tým podal zodpovědný výkon, který by měl být příslibem do dalších utkání.