Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 13. 11. 2016 od 17:00
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4(navíc Zörkler OT)
Střelba: 46:35
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Marša K., Souček D., Junek L., Seidl T., Kostka V., Bohdanecký J., Drašnar J., Dostál P., Šeda V., Kosina O., Vik J., Drašnar T., Bartoň M., Kudr J.

HC Jičín
Beneš - Houser, Mikolášek, Artl, Zörkler - Kollman, Vajsejtl, Kysela, Nový, Mizera. Klaban, Němec, Hloušek, Žďárský, Borovec

Také druhé utkání s Jičínem rozhodly nájezdy

Úvodní desetiminutovka byla ve znamení vzájemného oťukávání a několika oboustraných neproměněných šancí. Hosté se v 11. minutě dostali do vedení, Kysela zůstal po závaru ve třetině volný na pravém kruhu a střelou po ledě k levé tyčce překonal Lochmana v domácí brance. Naše střelecká aktivita povětšinou končila ve výstroji Beneše v jičínské bráně. V 16. minutě byl nešťastně zasažen hokejkou hlavní rozhodčí Petr a po dohodě byla úvodní část dohrána až po přestávce a úpravě ledu.
Po dohrávce zbytku první části a změně stran se aktivita přenesla na hokejky hostí. Do rychlého brejku se dostala ale dvojice Šeda a Vik, který ale 100% šanci neproměnil, když netrefil odkrytou část branky. Ve 26. minutě zůstal na útočné modré za zády obrany Borovec a svůj výpad zakončil přesně pod horní tyčku. Po polovině utkání se opět aktivita přenesla na naši stranu. Kontaktní branka padla ve 32. minutě dokonce ve vlastním oslabení. Po vybojovaném kotouči v útočné třetině se prosadil Bohdanecký. Ve 35. minutě byl stav srovnán, Šeda zpoza branky našel volného Bartoně a ten se z první trefil pod horní tyčku Benešovi branky. Další šance na změnu skóre již ani jeden z brankářů nedovolil.
Ve třetí třetině se oba týmy snažily častou střelbou zaměstnávat brankáře, ale také oba týmy vycházely ze zabezpečené obrany se snahou vyvarovat se chyb v obraně. Vypracované šance obou týmů likvidovali spolehlivě brankáři, nebo se střelci netrefili mezi tři tyče. Rozhodnout jsme mohli v samotném závěru, kdy jsme měli výhodu přesilové hry, ale tu jsme nesehráli moc dobře.
V prodloužení nám hosté nabídli svým chybným střídáním výhodu přesilovky 4 na 3. V této přesilovce jsme si vytvořili obrovský tlak na hostující branku, ale dotlačit kotouč za brankovou čáru se nepovedlo. V samostatných nájezdech se ujal hned první nájezd Kysely, na domácí straně neuspěl ani Dostál a ani Marša a jelikož Kollman Lochmana také překonal, tak druhý prémiový bod bere soupeř.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V utkání jsme, dle mého názoru, byli mírně lepším týmem, bohužel nás neproměněné šance připravili o vítězství. V závěru základní hrací doby a také v prodloužení jsme neproměnili výhodu přesilové hry a tak se o výsledku rozhodovalo v loterii samostatných nájezdů. V té byli hosté šikovnější a získali tak druhý bod.