Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 9. 11. 2016 od 18:00
0:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4(navíc Drašnar J., Dittrich, Marša OT)
Střelba: 25:32
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Seidl T., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Drašnar J., Kosina O., Šeda V., Bohdanecký J., Drašnar T., Dostál P., Tuček J., Dittrich M., Vik J.

HC Jaroměř
Navrátil - Merkl, Ježík, Růta, Souček, Koblížek - Kocián, Krause, Hlavnička, Langpaul, Karel, Lemberk, Vejman, Světlík, Bečka, Kukal

Nepovedený výkon a sedmigólový příděl na domácím ledě

V první třetině jsme v úvodní desetiminutovce sledovali vcelku vyrovnaný a pohledný hokej. Mírná aktivita ale byla na holích hostujících hráčů a ti se také dostali do vedení. V 10. minutě jsme při hře 4 na 4 nedokázali dostat kotouč ze třetiny a Světlík z brankoviště otevřel skóre. Také druhá branka padla při hře 4 na 4, naše propadnutí v útočné třetině okamžitě potrestal po brejku Koblížek. V 17. minutě našel Vejman zpoza branky volného Kociána a ten zvyšoval již na 0:3. Naše náznaky šancí končily střelou mimo, nebo zasáhl Navrátil.
Ve druhé třetině se obraz hry moc nezměnil. Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany a podnikali nebezpečné protiútoky. O osudu utkání bylo rozhodnuto během jedné minuty, když naše veškeré šance na zvrat utkání vzaly za své. Ve 26. a 27. minutě padly v rychlém sledu tři branky do naší sítě. Nejdříve Lochman střelu Bečky vyrazil přímo na hůl Světlíka a pro něj nebyl problém trefit odkrytou část branky. V dalším střídání se střela mimo branku odrazila tak nešťastně, že než se brankář zvedl ze země, tak přihrávku zpoza branky využil Krause. A v dalším střídání uvolnil na modré Ježík Hlavničku a ten poté prostřelil Lochmana.
Třetí část se hrála již pouze z povinosti, naše oslabená sestava na nějaký dramatický zvrat neměla síly a hosté si svůj náskok zkušeně hlídali. O to více zamrzí několik kontroverzních rozhodnutí rozhodcovského sboru a naprosto zbytečné vyhrocení situace. O výsledku již bylo víceméně rozhodnuto a některé výroky si jak hráči, tak páni v pruhovaném mohli odpustit. V 55. minutě zazvonila po rychlém výpadu hostí za Lochmanem tyčka a v následné minutě zakončil svůj hattrick Světlík, když dostal na útočnou modrou přesnou přihrávku a svůj výpad zakončil nekompromisní střelou pod horní tyčku.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Zápas se rozhodl v úvodní třetině, kdy jsme v úvodní desetiminutovce sice nebyli horším týmem, ale své šance neproměnili. Zato hosté se dostali po našich chybách do tříbrankového vedení. Od druhé třetiny se nám vůbec nic nedařilo a hosté během minuty pohodlně zvýšili svůj náskok. Na výkonu se asi promítlo, že jsme nastoupili pouze se sedmi útočníky, to nás ale neomlouvá.