Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 6. 11. 2016 od 17:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:3(navíc Bezděk OT)
Střelba: 29:37
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

Stadion Nový Bydžov

Bartozel - Vosyka, Mádle, Novák, Bezděk, Myslivec - Kubišta, Kozák, Šimůnek, Špaček, Fiala, Postolka, Nedbal, Menyhárt, Chára, Doskočil

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Seidl T., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Hornyš P., Souček D., Drašnar T., Hubáček J., Wolf J., Drašnar J., Kosina O., Vik J., Bohdanecký J., Dittrich M., Šeda V., Tuček J.

Obrat ve třetí třetině okresního derby přinesl tři body

Úvod utkání přinesl poměrně rychlý, ale velmi opatrný hokej z obou stran a takřka bez střelby. Z první vážnější šance se domácí tým dostal do vedení. V 9. minutě jsme propadli ve střední třetině a následnou akci zakončil dorážkou Šimůnek. Vyrovnání měl na dosah v 10. minutě Kosina, ale jeho střela zpoza obránce trefila pouze držadlo hole brankáře Bartozela. Ve 12. minutě byl bez povšimnutí ponechán najet si od mantinelu do střelecké pozice mezi kruhy domácí kapitán Kozák a trefil přesně horní růžek Petrů branky. V 19. minutě jsme dokázali vstřelit kontaktní branku, když se v přesilovce prosadil svojí dorážkou na brankovišti Marša.
Prostřední část přinesla zvýšenou střelbu od obou týmů, ale jinak také dost nepřesností a neurovnanou hru. Ve 24. minutě jsme vyrobili chybu při rozehrávce ze třetiny a zcela volný Chára se trefil přesně pod vyrážečku hostujícího brankáře. Žádné další náznaky šancí ke změně stavu již nevedly.
Do závěrečné třetiny jsme vstoupili aktivně, dobrým pohybem napadali domácí rozehrávku a získávali herní převahu. Ve 44. minutě byl blízko ke snížení Kostka, ale jeho střela z levého kruhu pouze orazítkovala pravou tyčku domácí branky. Ve 47. jsme se už snížení dočkali, závar v útočné třetině proměnil svojí dorážkou z brankoviště Wolf. Ve 49. minutě bylo srovnáno na 3:3, volný Bohdanecký před brankou zavěsil nekompromisně pod horní tyčku. V 57. minutě poslal Hubáček od vlastní modré do úniku Wolfa ten svůj brejk dokázal proměnit a otočil stav na 3:4. V samotném závěru byl zbytečně vyloučen T. Drašnar, domácí tým odvolal brankáře a měl výhodu 6 na 4. Obrana v čele s brankářem Petrů ale odolala a domácím již vyrovnání nedovolila.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Dvě třetiny jsme dopláceli na nepřesnou a málo důraznou hru před oběmi brankami. Ve třetí třetině jsme zjednodušili hru a vytvořili si trvalejší tlak v útočné třetině. Zvýšeným pohybem a častější střelbou jsme nakonec zápas otočili ve svůj prospěch a vybojovali důležité tři body do vyrovnané tabulky.