Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 2. 11. 2016 od 18:00
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Střelba: 50:21
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Seidl T., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Junek L., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Bohdanecký J., Drašnar T., Kudr J., Drašnar J., Dittrich M., Kosina O., Vik J.

HC Wikov Hronov
Kubeček - Podzimek, Mlateček, Meier, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Dudadík, Mašek, Jurča, Vítek, Exner, Perutek, Šejnoha

Zbytečná ztráta bodu v závěru utkání s Hronovem

V úvodní třetině jsme branku neviděli, jelikož oba týmy vycházely ze zabezpečené obrany a v taktickém boji žádný z týmů nechtěl vyrobit první chybu. Naše střelecká převaha také k žádné výrazné brankové příležitosti nevedla, jelikož brankář Kubeček na většinu střel viděl.
Ve druhé třetině jsme se již branek dočkali. Nejdříve jsme dokázali proměnit přesilovku, Wolf se dokázal kličkou prosadit přes obránce a poté zakončoval do brankáře, volný kotouč na brankovišti umístil přesně Hubáček. Ve 30. minutě měli hosté výhodu dvou mužů v poli, ale toto oslabení jsme přestáli bez úhony. Ve 35. minutě se hostující útočník protáhl přes střední pásmo až do zakončení a na brankovišti dorážel Perutek. Vedení zpět jsme si vzali ve 38. minutě, když jsme dobrým napadáním získali kotouč v útočné třetině a na levém kruhu volný Marša propálil Kubečka. Následně jsme byli na celé dvě minuty poslání do tří, ale hosté ani tuto druhou dlouhou přesilovku využít nedokázali.
Co se jim nepovedlo v závěru druhé třetiny, to se bohužel stalo hned v úvodu třetí části. Chybu při rozehrávce ze třetiny a nedůraz u branky využil Vítek ke srovnání. Poté jsme zasypali hostujícío brankáře sprškou střel, v závěrečné třetině byl poměr střel 20:5, ale branka soupeře jako by byla zakletá. Ve 43. minutě po přečíslení trefil Wolf pravou tyčku hronovské branky. Ve 48. se Dostál s Wolfem řítili sami na brankáře, ale druhý jmenovaný branku netrefil. V 50. minutě zahrozili po delší době hosté a Šejnoha z prostoru mezi kruhy trefil také tyčku. V 54. minutě se Marša po dorážce již radoval z branky, rozhodčí puk za brankovou čárou ale neviděli. V 56. již nikdo nemohl zpochybnit gól z hole Bohdaneckého, když byl odměněn za dobrou práci při boji za brankou a poté jeho střela z první propadla Kubečkovi přes lapačku. V 59. minutě byl při zakončení faulován Wolf a bylo nařízeno trestné střílení. To faulovaný hráč provedl vcelku dobře, ale hostující tým zachránila horní tyčka branky. V 60. minutě jsme měli kotouč pod kontrolou, ale srážka dvou obránců na modré čáře přispěla k akci hostí ze které vyrovnali na 3:3. Střelu od modré tečoval před brankářem Dostál.
Prodloužení netrvalo dlouho, po půlminutě se ze středního pásma rozjel Marša a střelou zpoza obránce na vzdálenější tyč překvapil hostujícího brankáře.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po úvodní destiminutovce jsme byli aktivnějším a troufám si tvrdit, že i lepším týmem. Bohužel neproměněné šance nás nenenáchavali v klidu a hosté byli stále ve hře. Poté co jsme v závěru druhé třetiny přestáli dlouhé dvojnásobné oslabení, tak se bohužel kýžený efekt ve zvýšené sebedůvěře týmu nedostavil a i když jsme celou třetí třetinu hosty přehrávali, tak nervozita a nedůraz v určitých fázích poslední třetiny nás připravily o vítězství za tři body.