Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 30. 10. 2016 od 17:00
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:5
Střelba: 35:25
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

BK Nová Paka

Škop - Pour, Kulhánek, Štěpán, Spal, Zvolenský - Kadeřábek T., Richter, Vondrlík, Krsek, Nádvorník, Hloušek, Hric, Šuvara, Kadeřábek J., Plecháč, Jebavý, Tegel

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Junek L., Drašnar J., Hubáček J., Wolf J., Bohdanecký J., Drašnar T., Šeda V., Kosina O., Dittrich M., Vik J.

Z Nové Paky odjíždíme bez bodu

V první třetině jsme sledovali vcelku rychlý hokej, ve kterém jsme za domácím týmem o moc nezaostávali. Ti ale byli přeci jen střelecky aktivnější, zatímco my jsme své akce zbytečně přehrávali a pohyblivější domácí hráči stihli akce dobruslovat. Jediná branka této třetiny padla v 17. minutě při naší přesilovce, když po prapodivném vhazování v útočné třetině unikl po křídle Krsek a přes obránce se natlačil do zakončení.
Úvod druhé třetiny patřil nám a také jsme dokázali srovnat stav na 1:1. Nejdříve Škop v domácí brance stihl zasáhnout proti Dittrichově střele, ale na dorážku Šedy již dosáhnout nemohl. V dalším průběhu byla hra vcelku vyrovnaná, ale také s řadou nepřesností na obou stranách. Po polovině zápasu odstoupil pro zranění centr první lajny Hubáček a po přeskupení řad jsme až do konce zápasu hráli pouze na 4 obránce. Domácí tým se do vedení opět dostal ve 33. minutě, když po obléhání branky unavená obrana nestíhala a volný Hric se bekhendem trefil přesně. Dvoubrankový náskok pro domácí tým zařídil Zvolenský, který z vlastní třetiny projel celým hřištěm až do zakončení, kde s patřičnou dávkou štěstí dostal kotouč za záda Lochmana.
Třetí část žádnou výraznou změnu ve hře nepřinesla. Domácí tým byl vcelku logicky pohyblivější a důraznější a do žádných velkých šancí nás nepouštěl. V 50. minutě zachránila Lochmana od pohromy tyčka jeho branky, méně štěstí měl v 54. minutě, kdy při signalizovaném vyloučení propadla za brankovou čáru střela Vondrlíka od modré. V 57. minutě nachytal Škopa svojí střelou zpoza obránce Tomáš Drašnar a vykřesal jiskřičku naděje. Bohužel na další zvrat jsme již síly nenašli a z novopackého ledu odjíždíme s prázdnou.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Utkání jsme prohráli, jelikož jsme byli po většinu zápasu pomalejší a méně důrazní. Naše individuální chyby rozhodly celý zápas a bohužel, jsme tahali za kratší konec. Z různých důvodů jsme museli nastoupit pouze se 14-ti hráči a poté co po zranění odstoupil další hráč, tak jsme museli v sestavě improvizovat a na případný obrat nám už chyběly síly.