Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 23. 10. 2016 od 17:00
2:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4(navíc Drašnar T. OT + OK)
Střelba: 38:38
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Hornyš P., Junek L., Souček D., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Kudr J., Bohdanecký J., Dittrich M., Šeda V.

HC Náchod
Luňák - Hrach, Plíhal, Pánek, Javůrek, Komárek, Suk - Presse, Havrda, Kodym, Leeder, Janoušek, Macháň, Škoda, Verner, Valášek, Hlavatý, Zeman

Těžký debakl v utkání s obhájcem titulu

První čtvrtinu soutěže jsme zakončili soubojem s obhájcem titulu. Hosté vstoupili do utkání lépe, hned v první minutě využili naše zaváhání ve třetině a Havrda otevřel skóre utkání. Snaha o vyrovnání byla přibržděna v 10. minutě, kdy hosté využili svoji přesilovou hru. Po takřka celou přesilovku nás drželi ve třetině, až se pokus Kodyma doklouzal za brankovou čáru. Ve 13. minutě po přečíslení zachránila domácího brankáře Petrů tyč, stejně tak Luňáka v 15. minutě po střele Hubáčka.
Ve druhé třetině jsme viděli vyrovnaný boj s řadou šancí na obou stranách, ale dlouho drželi své týmy oba brankáři. Od poloviny třetiny jsme převzali aktivitu na naše hokejky a dočkali se zaslouženého snížení. Po zámku ve třetině tečoval kotouč před Luňákem mimo jeho dosah Hornyš. Ihned po vhazování ze středového kruhu se do zakončení dral Kodym, byl zahákován a pan rozhodčí zcela po právu nařídil trestné střílení. Bekhendový pokus o blafák ale Petrů zlikvidoval svojí lapačkou.
V nástupu do třetí třetiny jsme vyrobili zbytečnou ztrátu kotouče v útočné třetině a rychlý výpad zakončil z brankoviště opět Havrda. Zkušení hosté se dostali do pohody a nekompromisně trestali naše chyby. V útočné třetině předváděli rychlé a přesné kombinace, ze kterých si vytvářeli jednu brankovou šanci za druhou. Ve 46. minutě zakončoval volný Kodym, za další dvě minuty uklízel do prázdné Javůrek. Ve 49. minutě tečoval před brankářem nahození od modré Dostál a snížil na 2:5. Jenže hosté si žádné komplikace nepřipouštěli a v 53. minutě zvyšoval střelou k tyčce Janoušek. O závěrečnou tečku za utkáním se v přesilové hře postaral před brankářem tečující Komárek.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Obdržená branka hned v 1. minutě utkání ovlivnila celou první třetinu. Byli jsme zbytečně pasivní a soupeř lépe bruslil a kombinoval. Ve druhé části jsme hru vyrovnali a ve druhé polovině této třetiny byli lepším týmem. Vstřelili jsme kontaktní branku a dostali hosty pod tlak. Bohužel jsme vypracované šance nevyužili k vyrovnání a poté co jsme v úvodní minutě poslední části chybovali v útočné třetině, tak jsme z následného rychlého protiútoku obdrželi zřejmě rozhodující branku zápasu. Naše hra se poté úplně rozsypala a po dalších chybách jsme inkasovali další branky.