Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 23. 11. 2008 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

HC Opočno - SK Třebechovice 3:2 sn (1:1, 1:1, 0:0, 0:0) sn (2:0)
Rozhodčí: Veinfurter - Pavlíček, Haas
Počet diváků:320

Vyloučení 9:10 z toho hostující Kudr OT do konce utkání v čase 64:56
Využití přesilovek 2 : 1

Branky a nahrávky
SK Třebechovice:
9:10 M.Hloušek/Rejzek,Řezníček
20:45 M. Hloušek/Rejzek

Slovo trenéra Řeháka:
S útočníky v obraně jsme přijeli do Opočna se pokusit bodovat. Zdecimované mužstvo marodkou podalo obětavý výkon a s jedním bodem musíme být v současné době spokojeni. Těšíme se na volno, které nám umožní dát se po zdravotní stránce do pořádku a připravit se na druhou polovinu základní části soutěže, kterou začínáme v neděli 30.11. s Novým Městem n/M. Celé mužstvo bojovalo v rámci svých možností, za co jim patří poděkování. Absolutorium opět patří brankáři Petrů. Chyběl nám nejlepší střelec mužstva Hofman a na výsledku mužstva to bylo znát.

V oboustranně bojovném utkání jsme nastoupili bez nemocného Hofmana, jehož neúčast ve hře byla znát. V první třetině se domácí ujali vedení při našem oslabení v čase 8:06. M. Hlouškovi se podařilo vyrovnat v čase 9:10 po přihrávce Řezníčka a Rejzka. Do druhé třetiny jsme nastupovali ve dvojnásobné přesilové hře. Tu jsme v čase 20:45 využili. Autorem branky byl opět M. Hloušek, přihrával Rejzek. Další příležitosti jsme nevyužili a naopak domácím se podařilo v čase 32:02 vyrovnat. Ve třetí třetině branka nepadla a tak přišlo na řadu prodloužení. Oboustranné příležitosti nebyly využity. Ze samostatných nájezdů opočenští proměnili dva, naši střelci - M. Hloušek, Knížek, Smutný a Vinopal - se ani jednou netrefili.
Polovina prvního kole je za námi, v tabulce jsme pokročili na čtvrté místo a to je umístění, se kterým asi málokdo počítal.