Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 16. 10. 2016 od 17:00
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7(navíc Marša OT)
Střelba: 32:33
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Jaroměř

Prokš - Merkl, Kotrč, Bujňák, Ježík, Růta, Hofman, Souček, Koblížek - Hamáček, Kocián, Krause, Hlavnička, Langpaul, Karel, Vejman, Světlík, Čtvrtečka, Bečka, Mertlík, Kukal

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Souček D., Kostka V., Hornyš P., Marša K., Dittrich M., Junek L., Wolf J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Kudr J., Bohdanecký J., Kosina O., Šeda V.

Z Jaroměře máme dva cenné body za výhru v nájezdech

Již od úvodního vhazování jsme se snažili aktivním přístupem narušovat domácí rozehrávku a získávali tak mírnou převahu. Bohužel hned první chyba při naší rozehrávce ze třetiny byla potrestána, Čtvrtečka se z otočky trefil přesně k tyčce Petrů branky. Aktivní napadání v útočné třetině přineslo úspěch v 5. minutě, ke kotouči se dostal mezi kruhy Bohdanecký a střelou nad vyrážečku vyrovnal na 1:1. V dalším průběhu třetiny jsme sledovali vcelku vyrovnaný boj, kdy se oba týmy snažili hrát ze zabezpečené obrany.
Druhá třetina gólovou radost nepřinesla na žádné straně, ale o řadu šancí přítomní diváci ochuzeni nebyli ani na jedné straně. V té naší největší trefil ve 26. minutě Hubáček tyčku domácí branky a v polovině utkání minul v jasné příležitosti Kosina.
Třetí třetina přinesla pokračování vyrovnaného boje o každou šanci. Do vedení šli domácí ve 44. minutě, kdy se prosadil přes obránce Kocián a jeho střela zapadla k tyčce naší branky. O vyrovnání se postarala již po půlminutě třetí útočná letka, když Bohdanecký předložil před branku výzvu ke skórování Kosinovi, a ten se střelou z první nemýlil. Ve 46. minutě se v přesilovce proháčkoval až do zakončení Šeda, ale jeho střela skončila pouze na tyčce Prokšovi branky. Stejně se vedlo domácím ve 49. minutě, kdy Petrů zachránila od pohromy pravá tyč branky. Rozhodnutí nepřinesla ani výhoda domácího týmu při přesilovce v poslední minutě základní hrací doby.
V prodloužení jsme nejdříve bez pohromy přestáli zbytek oslabení, poté jsme bohužel nevyužili my svoji výhodu přesilovky, dokonce krátce ve hře 5 na 3. O druhém bodu tak musely rozhodnout samostatné nájezdy. Nejdříve se rozjel domácí Ježík, ale bekhendový blafák přečetl Petrů. Na naší straně předvedl Wolf výstavní zakončení bekhendem do horního růžku a po první sérii jsme vedli 1:0. Druhý domácí nájezdník Hlavnička ani zakončit nestihl, kotouč mu svou širokou holí vypíchl Petrů. Rozhodnout tak mohl Hubáček a se svým pokusem naložil výtečně, Prokše bekhendovým blafákem doslova vykoupal.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V Jaroměři to bylo vyrovnané utkání nejen výsledkem, ale i obrazem hry. Brankové příležitosti si vypracovaly oba týmy, ale řada z nich zůstala nevyužita. Vyrovnaný stav po 60-ti minutách vydržel také proto, že jsme vždy dokázali rychle odpovědět na vedoucí branky soupeře. Bohužel se nám nedařily přesilové hry, na kterých musíme zapracovat. Tentokrát jsme byli v nájezdech šikovnější a získali důležitý druhý bod.