Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 5. 10. 2016 od 18:00
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Střelba: 40:36
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Junek L., Souček D., Drašnar J., Hubáček J., Kudr J., Wolf J., Drašnar T., Šeda V., Bohdanecký J., Tuček J., Dostál P.

BK Nová Paka
Škop - Pour, Kulhánek, Štěpán, Spal, Chleborád, Plecháč - Kadeřábek T., Vondrlík, Zvolenský, Nádvorník, Hloušek, Hric, Šuvara, Kadeřábek J., Ukhin

V prvním domácím utkání jsme body přenechaly soupeři

Do prvního utkání na domácím ledě vstoupili lépe hosté, kteří svým aktivním pohybem dělali našim hráčům problémy při rozehrávce. Do první vážnější šance se ale dostal domácí tým, když se Wolf šikovně proháčkoval až před branku, našel volného Tomáše Drašnara, ten ale zblízka pouze vyprášil betony brankáře Škopa. V 7. minutě jsme po sérii vyloučení hráli více než minutu přesilovku 5 na 3, ale bez větší šance. Ve 13. minutě se do šance dostával Jakub Drašnar, Šuvara ho zastavil nedovoleným zákrokem a nařízené trestné střílení Jakub s bravurou proměnil střelou mezi nohy hostujícího brankáře. V 19. minutě jsme soupeři nabídli také výhodu hrát přesilovku 5 na 3 a ten jí nepohrdl a Tomáš Kadeřábek svojí dorážkou na brankovišti vyrovnal na 1:1.
Ve druhé třetině na ledě existovalo pouze jedno mužstvo, hostující Nová Paka. Její hráči po ledě doslova létali a svým vířivým pohybem dělali domácímu týmu spoustu starostí. A když se k tomu přidá i nedodržování stanovené taktiky, tak se nelze divit, že se hosté dostali do vedení. I když hodně šťastnému, když si Hendrich srazil do vlastní sítě nahození Nádvorníka zpoza brankové čáry. My jsme se v této části hry nezmohli takřka na nic.
V nástupu do třetího dějství jsme inkasovali třetí branku, když se trefil střelou z první opět T. Kadeřábek přesně do víka domácí branky. Po této brance se hosté začali lehce bát o výsledek a ustoupili od své aktivní hry. To nám umožnilo dostat se do hry a začali jsme soupeře přehrávat, ti ale hrozili z rychlých protiútoků. Ve 47. minutě zafungovala kombinace na jeden dotek po ose Dostál, Hubáček, Bohdanecký, ten ale prázdnou klec netrefil. Ujala se až trefa Marši od modré, který v přesilové hře využil zacloněný výhled hostujícího brankáře. Soupeře jsme nadále tlačili do defenzívy, až z ní upláchl střelec večera T. Kadeřábek a po střele mezi kruhy završil svůj hattrick. V závěru nám již ke srovnání nepomohla ani další přesilovka a ani závěrečná power play.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po kvalitním představení ve Dvoře si asi kde kdo myslel, že nás dnes bude čekat lehčí soupeř. Bohužel tomuto omylu asi podlehli i hráči a zejména ve druhé třetině nás soupeř jasně přehrával. Jen díky patřičné dávky štěstí jsme po této třetině neprohrávali větším rozdílem. V závěrečné třetině jsme sice hosty zatlačili do defenzívy, ale na body to ani tentokrát nestačilo.