Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 2. 10. 2016 od 18:00
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:4
Střelba: 50:38
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Dvůr Králové n.L.

Čáp – Daňo, Karlík, Hamerský, Vitebský, Mišinec, Krejcar, Zákravský – Polák, Veselý, Fořt – Zmítko, Ježek, Luštinec – Szakal, Filip, Sedláček – Lelka, Háze, Rychtera - Rutrle

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Junek L., Drašnar J., Hubáček J., Kudr J., Wolf J., Drašnar T., Šeda V., Dittrich M., Bohdanecký J., Dostál P.

Statečný boj na ledě favorita soutěže body nepřinesl.

V úvodu utkání jsme favorizovaný domácí tým zaskočili aktivním napadáním a nedovolili jim se dostat do očekávaného tlaku. Naopak již ve druhé minutě zamkla třetí pětka svého soupeře v obranné třetině a Martin Dittrich otevřel skóre utkání. O vyrovnání stavu se postaral Hamerský, který v přesilovce projel nikým neatakován přes celé hřiště a z pravého kruhu střelou zápěstím překvapil Petra Lochmana v hostující brance. Za další minutu jsme se opět dostali do vedení, když zpoza branky našel Jakub Drašnar zcela volného Jirku Hubáčka mezi kruhy a ten se střelou z první trefil přesně. V dalším průběhu třetiny pokračoval hokej nahoru dolů, který se přítomným divákům musel líbit. Oba týmy si vypracovali několik brankových příležitostí, ale oba brankáři své týmy podrželi.
Ve druhé třetině se domácí tým dostal do trvalejšího tlaku, také zásluhou několika přesilovek. Logicky tak druhá branka domácího favorita padla v početní výhodě. To schoval svoji střelu za obránce po projetí do pásma Fořt a trefil se přesně nad beton Lochmana.
Také ve třetí části pokračoval statečný boj našeho týmu s domácím favoritem. Domácí střelecká převaha ale dlouho nepřinesla kýžený efekt a až do 50. minuty jsme drželi naději na bodový úspěch. To se po vhazování v naší třetině a následném závaru dostal kotouč k mezi kruhy volnému Ježkovi a ten se trefil pod horní tyčku a rozradostnil více než 400 domácích diváků. Po této brance se domácí tým stáhl více do obrany a hlídal si svůj náskok. My jsme se i přes snahu již do žádné větší šance propracovat nedokázali. V 59. minutě jsme po time-outu zkusili hrát power-play, ale nakonec to byl domácí kapitán Luštinec, který se střelou přes celé hřiště trefil do opuštěné klece.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Máme zkušené hráče, naši kluci se s dvorskými hokejisty mohou měřit. Dvůr Králové zahájil přípravu mnohem dřív než my. Vzhledem k tomu, že někteří naši hráči byli potřetí počtvrté na ledě, tak podali super výkon. Dařilo se nám, až na některé úseky hry, dodržovat taktiku, kterou jsme si před zápasem řekli. S našim výkonem můžeme být spokojení a myslím si, že i diváci si přišli na své.