Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 14. 2. 2016 od 17:00
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:3
Střelba: 39:35
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Lochman J., Kostka V., Hendrich J., Souček D., Špička J., Dostál P., Filip D., Kudr J., Drašnar J., Bartoň M., Šeda V., Lochman A., Branda V., Vik J., Tuček J., Stříteský L., Kosina O.

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegl - Reichman, Škoda, Dufek, Souček, Lhotský, Prostředník, Šejnoha, Bureš, Petr, Šimončič, Rejchrt, Mašek

Po vyrovnaném boji jsme získali důležité 3 body do barážové tabulky

Do zápasu lépe vstoupili hosté a již ve 2. minutě šli do vedení, když jsme nedokázali dostat kotouč ze třetiny, odražený puk si na levém kruhu našel volný Šimončič a překonal bezmocného Lochmana v domácí brance. Nabuzení hosté i v dalším průběhu této třetiny byli nebezpečnější a často se dostávali do brankových příležitostí. V 8. minutě při první přesilovce nadvakrát zmařil hostující příležitost Lochman. Další důležitý zákrok si také připsal na sklonku druhé přesilovky, když ve 12. minutě betonem zlikvidoval nebezpečnou střelu Petra. Naše náznaky šancí chytal Biegl v hostující brance. Nestačil ale v 16. minutě na střelu z první pod horní tyčku v podání Šedy, kterého našel volného před brankou zpoza branky dobře napadající Bartoň. Po této brance jsme získali územní převahu a častokrát zaměstnávali hostující obranu a brankáře. V nejvyloženější šanci v 19. minutě vychytal Dostála Biegl svojí vyrážečkou.
v úvodu druhé třetiny jsme byli opět aktivnějším týmem a ve 25. minutě otočili vývoj skóre. Dostál byl rychleji u kotouče za hostující brankou a poté našel mezi kruhy volného Kudra, který se svojí střelou nad lapačku brankáře nezmýlil. Poté byla naše hra ovlivněna několika po sobě jdoucími vyloučeními, ve kterých hosté získali opět půdu pod nohami a také srovnání stavu. Střelu Petra ještě Lochman vyrazil, ale na dorážku Reichmana již stačit nemohl a ve 30. minutě se začínalo odznovu. Ve 36. minutě se také hosté dvakrát za sebou provinili proti pravidlům a nabídli nám výhodu minutové přesilovky 5 na 3. V okamžiku když se první provinilec vracel na ledovou plochu našel Kostka na vrcholku kruhů volného navrátilce do sestavy Brandu a ten zamířil přesně k levé tyčce bezmocného Biegla.
Ve třetí části jsme se snažili vyvarovat tradičních chyb ve vlastním pásmu a rychlým napadání znesnadnit hostující rozehrávku. Hostům nelze upřít snaha o vyrovnání, ale oba brankáři působili jistě a další branky již za svá záda nepustili. V největší domácí šanci vychytal Kudra v 58. minutě Biegl a při největší hostující šanci dokázal Hendrich vytečoval kotouč mimo prázdnou branku. Ani krátká závěrečná power-play hostí již na výsledku nic nezměnila.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Ve vyrovnaném utkání jsme vybojovali tři cenné body a to je nejzásadnější informace dneška. Všichni aktéři zápas odmakali a za to jim patří poděkování. Hosty dlouho nad vodou držela naše nepřesná koncovka a také výkon brankáře Biegla. Naše defenziva již nebyla tak propustná jako v minulém utkání a tak jsme brankové dostihy tentokrát neviděli, i když šance na obou stranách byly.