Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 27. 1. 2016 od 18:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:2(navíc Petr, Vlček (NME) oba OT)
Střelba: 44:31
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Lochman J., Marša K., Souček D., Špička J., Kosina O., Filip D., Dostál P., Šeda V., Stříteský L., Klemenc D., Erban Z., Lochman A., Vik J., Lochman J.

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegl - Dostál, Škoda, Dufek, Souček, Šejnoha, Petr, Vlček, Hrabica, Zelinger, Šimončič, Rejchrt

V důležitém souboji opět prohra o jednu branku

V první minutě měl obrovskou šanci na otevření skóre Kosina, ale prázdnou branku netrefil. Poté se hosté, kteří hráli pouze na 2 pětky, osmělili a častokrát hrozili z rychlých protiútoků. V 6. minutě přišlo první vážnější varování, ale střela hostujícího hráče pouze olízla horní tyčku Lochmanovy branky. Když už to vypadalo na bezbrankovou třetiny, tak jsme vyrobili chybu při rozehrávce ze třetiny a tu Šejnoha pouhých 5 vteřin před koncem potrestal vedoucí brankou.
V nástupu do druhé třetiny jsme si vytvořili pár závarů před brankářem Bieglem, ale bez úspěchu. Jak se mají útočící hráči chovat na brankovišti ukázal ve 26. minutě Vlček, když byl ze všech nejdůraznější a zvýšil na 0:2. Poté jsme hráli první přesilovku, ale hostující obrana v čele s brankářem všem pokusům odolola. Prosadil se až ve 30. minutě Vik, který na brankovišti dorážel nastřelený kotouč na branku. Ve 31. minutě nás opět dolů srazila kontroverzní branka, když se ukázkovou patičkou trefil Šejnoha. Jiskřičku naděje přinesla 34. minuta, kdy rozhodčí pustili hraniční postavení na útočné modré a Šeda se z levého kruhu trefil přesně do horního růžku.
V závěrečné třetině se veškerá snaha hostujícího týmu soustředila na ubránění jednobrankového náskoku a již ani tolik nebezpečných výpadů nepředvedli. Ale paradoxně to byli oni, kdo se radoval z další branky. V 55. minutě využil přesilovou hru střelou zpoza modré čáry Škoda. V 58. minutě zachytil vyhození ze třetiny na modré Kostka a jeho střelu tečoval mimo dosah Biegla domácí Dostál a snížil na rozdíl jediné branky. Závěrečná snaha domácího týmu o vyrovnání ztroskotala na bezchybném Bieglovi a nepřesné koncovce, bohužel již opět...

Josef Lochman, trenér mužstva:
V první třetině se rychleji do tempa dostali hosté a byli při svých výpadech nebezpečenější, branka ale padla po naší hrubé chybě pouhých 5 vteřin před sirénou. Ve druhé třetině jsme již byli aktivnější, ale dlouho nemohli hostujícího brankáře překonat. Na kontroverzní branky tato třetina skončila 1:1. V závěrečné části se hosté soustředili na obranu svého náskoku a za pomocí naší bídné koncovky a výborného brankáře se jim to nakonec povedlo.