Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 19. 11. 2008 od  
4:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Kolbaba J., Krejčí V., Luštinec P., Řezníček J., Tomášek F., Šesták J., Podzimek M., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Erban Z., Knížek T., Smutný L., Stříteský M., Kosina O., Kudr J., Kubín P.


SK Třebechovice - HC Náchod 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Rozhodčí : Havelka - Horák,Schejbal
Vyloučení 6:5 využití: 1:0
Počet diváků: 160

Branky a nahrávky
SK Třebechovice:
0:21 Hofman/M. Hloušek, Podzimek
31:29 Hofman/Rejzek
45:14 Hofman/M. Hloušek
46:01 Kudr/Kosina,Smutný

HC Náchod:
25:03 Branda/Škoda

Slovo trenére Řeháka:
V bojovném utkání jsme odehráli dobrou první třetinu, kterou jsme vyhráli 1:0. Ve druhé třetině nás hráči Náchoda přehrávali ve všech směrech a jen díky výkonu brankáře Petrů jsme uhráli třetinu 1:1. Do posledního dějství jsme šli s cílem utkání rozhodnout. Po rychlých brankách v 55 a 56 minutě se nám tento záměr povedl a utkání jsme dovedli do vítězného konce, ale nebylo to tak jednoduché, jak napovídá skóre a zápas nás stál hodně sil!

Stínem utkání je další zranění našeho obránce Podzimka, který má zranění v obličeji a musel odjet na stomatologické odd. ve fakultní nemocnici v Hradci Králové na šití.

Naše mužstvo pokračovalo ve velmi dobrých výkonech a na domácím hřišti si poradilo i se zkušeným týmem Náchoda, Utkání začalo tradičně vstřelením branky v úvodní minutě. V čase 0:21 byl autorem našeho prvního úspěchu Hofman po přihrávce M. Hlouška. Další změnu skóre přinesla až druhá třetina. Vyrovnání na 1:1 zařídil náš loňský hráč Branda v čase 25:03. Do vedení jsme šli opět v čase 31:22 při naší přesilové hře. Po přihrávce Rejzka docílil branku Hofman. Ve třetí třetině jsme hosty přehrávali a svou třetí branku v utkání docílil v čase 45:19 Hofman po kombinaci s M. Hlouškem. O konečnou podobu výsledku se postarala druhá útočná trojice v čase 48:01. Po kombinaci Kosiny a Smutného překonal brankáře hostí Knížek. Naše vítězství bylo zasloužené a je jen škoda, že na zápasy na domácím ledě chodí málo příznivců i když výsledky by si zasluhovaly větší diváckou podporu. Tak snad příště.