Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 17. 1. 2016 od 17:00
9:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:3(navíc Vaniš st. (TRE) a Tomín (SKU) 5+OK a Libřický (TRE) 10 min. OT)
Střelba: 20:35
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Skuteč

Herynek A. - Bureš, Netolický, Nevečeřal, Škop, Špilar, Sahula, Kusý, Komárek, Herynk J., Klusoň, Štursa, Tomín, Pražan, Zoulík, Pešek

SK Třebechovice pod Orebem
Trenz J., Šána P., Studnička P., Libřický Z., Šoula M., Pelcl K., Hvězda D., Vaniš P., Černý J., Kouba A., Merka D., Vaniš P.

Špatný výkon, vysoká prohra

Na utkání do Skutče jsme se museli vyrovnat se ztrátou třech stabilních článků základní sestavy a to Erbana, Špičky a Lochmana A., kteří odcestovali s A mužstvem na zápas do Nové Paky. I přeto jsme chtěli ve Skutči bodovat. Od začátku utkání se hrál velmi pomalý a nevzhledný hokej, který jen ztěží snesl nějakou chválu. Hráči Skutče v první třetině i přesto dokázali vstřelit čtyři branky. Ve druhé třetině jsme hru vyrovnali a spoustu šancí pochytal nováček v brance Trenz. Skutečtí nám dokázali dát pouze jeden gól a po druhé části jsme prohrávali 5:0. Nudný zápas trochu oživil kapitán mužstva Vaniš st., když mezi druhou a třetí třetinou potrestal drzý příchod domácího hráče na naší střídačku a velmi důrazně mu ukázal, že nevhodné chování nehodlá akceptovat. Oba si vysloužili trest do konce utkání. V závěrečné třetině jsme už nedokázali na širokém kluzišti nic předvést a tak domácí ještě přidali čtyři branky. Halou už se ozývalo pověstné deset deset, a to se také stalo. K smutku všech domácích fanoušků ten gól padl do jejich sítě. Hvězda zatáhl puk do útočného pásma vystřelil a dorážku proměnil v branku Pelcl. Utkání tedy skončilo 9:1. Samozřejmě, že bylo těžké se vyrovnat se ztrátou některých hráčů, ale hráči přítomni ve Skutči zdaleka nepředvedli své maximum a tomu odpovídá i výsledek. Domácí slaví výhru, ale i na ohlasu fanoušků bylo znát že utkání nedosáhlo zdaleka pověsti, že soutěž KSM je rychlý a pohledný hokej.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V dnešním utkání nemůžu najít bohužel žádné pozitivum. Hřáči, kteří do Skutče přijeli nepředvedli dobrý výkon, i když jsme si řekli co musíme hrát, tak to prostě nesplnili. Bohužel se na hokej ani přiliš dobře nekoukalo a to jak z naší strany, tak ze strany domácích. Nakonec největší vzrůšo se odehrálo mezi druhou a třetí třetinou na naší střídačce, při potyčce našeho a domácího hráče. Ještě musím zmínit, že jsem za svou trenérskou kariéru projel hodně zimních stadionů a všude je dobrým zvykem, že před utkáním a po utkání si trenéři a vedoucí mužstva podávají ruku, ve Skutči již podruhé nic. Jak se říká jiný kraj, jiný mrav.