Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 20. 12. 2015 od 17:00
2:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:5
Střelba: 33:37
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

TJ Spartak Nové Město n.M.

Biegel - Reichman, Dostál, Škoda, Dufek, Souček, Lhotský, Prostředník - Šejnoha, Bureš, Petr, Vlček, Hrabica, Zelinger, Šimončič, Marek, Mašek

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Souček D., Marša K., Hornyš P., Dittrich M., Drašnar J., Filip D., Dostál P., Šeda V., Bartoň M., Klemenc D., Bohdanecký J., Tuček J., Stříteský L., Šafář J., Vik J.

V Novém Městě bez vstřelené branky a bodů

V úvodu utkání se hrál z obou stran opatrný hokej ze zabezpečené obrany, kdy se rychleji do tempa dostal domácí tým a byl nebezpečenější. Od poloviny třetiny jsme herní převahu postupně získavali my, ale v zakončení byli bezzubí. Několik náznaků dobrých šancí jsme si sice vypracovali, ale brankář Biegel odolal, nebo jsme netrefili odkrytou část branky. V 19. minutě po delší době zahrozili domácí, ale Lochmana zachránila horní tyčka branky.
Ve druhé třetině byli v úvodu aktivnější domácí a poté se hra opět vyrovnala a bylo to čekání na první chybu a gól. Toho se dočkali domácí ve 26. minutě, když přesilovku proměnil Petr. Žádná vypracovaná akce, ale rychlý výpad z vlastní třetiny a trocha štěstí při přechodu přes obránce. Po polovině utkání jsme hráli krátce po sobě dvě přesilové hry, ale domácího gólmana nedokázali překonat a k nebezpečným dorážkám se nedostávali.
V závěrečné části jsme se snažili o vyrovnání, ve hře pět na pět možná byli i o trochu aktivnější, ale bohužel hrát v plném počtu nám nebylo moc času dopřáno. Oslabení jsme sice odehráli bez inkasované branky, ale v 58. minutě podruhé inkasovali, když těsně po dalším ubráněném oslabení Šimončičovo plácnutí do puku zapadlo přesně k tyčce branky. Závěrečná snaha při power-play již na výsledku a rozdělení bodů nic nezměnila.

Josef Lochman, trenér mužstva:
V zápase kdy nevstřelíme branku, nemůžeme pomýšlet na zisk bodů. V první třetině jsme neproměnili několik vyložených šancí, buď zasáhl bezchybný Biegel, nebo jsme netrefili mezi tři tyče. Ve druhé části se domácí dostali do vedení, když proměnili přesilovou hru a na tuto branku jsme nedokázali najít odpověď. V závěrečné části jsme měli pět vyloučených a to je zkrátka moc. Další utkání sehrajeme až po Novém roce, tak snad začneme zase sbírat potřebné body do tabulky. Přeji všem krásné a pohodové Vánoce a hlavně pevné zdraví do Nového roku 2016.