Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 16. 12. 2015 od 18:00
3:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6(navíc Hornyš OT+OK)
Střelba: 24:41
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Hornyš P., Dittrich M., Souček D., Drašnar J., Filip D., Dostál P., Bartoň M., Stříteský L., Kudr J., Bohdanecký J., Tuček J., Vik J., Beránek M.

HC Dvůr Králové n.L.
Husár - Faltýnek, Hamerský, Krejcar, Laš, Vitebský, Mišinec - Fořt, Ježek, Komárek, Lelka, Luštinec, Polák, Rychtera, Szakal, Vacek, Veselý, Vitebský, Vosyka, Zmítko

Na rozjetý Dvůr jsme dnes nestačili

Po opatrném vstupu do utkání se ujala hned první šance hostujícího týmu a již ve 2. minutě na brankovišti volný Lelka otevřel skóre utkání. Hosté se tímto dostali do tempa a spadla z nich úvodní nervozita. V 9. minutě měl lehkou práci Vacek, který snadno dorazil do branky kotouč, který propadl mezi betony domácího brankáře Petrů po střele Rychtery z kruhu. Ve 14. minutě hosté využili přesilovou hru, když mezi kruhy volný Polák trefil z první přesně horní růžek branky. Také další přesilovku hosté dokázali přetavit v branku, když hned po buly střela Hamerského od modré zapadla přesně k tyčce. Snížení hostujícího náskoku jsme se dočkali v 18. minutě po přečíslení 3 na 2 a přesnému zakončení Hornyše.
V úvodu druhé třetiny jsme promarnili přesilovku přenesenou z první části a krátce po jejím skončení znovu lacino inkasovali, když Petrů vyjel do rohu rozehrát, ale kotouč se dostal k hostům a Vacek opět jednoduše uklízel do prázdné branky. Do domácí branky šel následně Lochman. Ve 29. minutě se nám naskytla příležitost utkání zdramatizovat, když jsme po dvou faulech hostů měli celé 2 minuty přesilovku 5 na 3, ale tu jsme sehráli prachbídně a žádnou šanci si vlastně nevytvořili. Zmar by dovršen rychlým kontrem hostí, faulem a následným trestem OK pro Hornyše. Ve 34. minutě po další čistě prohrané buly ve třetině zvyšoval střelou z kruhu Fořt. Ve 36. minutě zatáhl kotouč do třetiny po pravém křídle Kudr a jeho nabídku před branku proměnil v premiérovou branku v třebechovickém dresu Bartoň.
V úvodu třetí třetiny jsme byli mírně aktivnější a po závaru ve třetině se dostal k zablokované střele Filip a snížil na 3:6. Krátce poté jsme měli další dvě šance, ale hostující brankář Husár svůj tým podržel. A tak opět udeřilo na druhé straně, když se ujala střela z kruhu v podání Fořta. V 53. minutě bylo dílo dokonáno, když se po rychlé akci hostů dostal kotouč za brankovou čáru od domácího obránce.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Dnes jsme narazili na velice silný a koncentrovaný tým, který zaslouženě zvítězil. Hosté v první polovině zápasu získali dostatečný náskok a i když jsme se ve třetí třetině trochu zvedli, tak to dnes na soupeře zkrátka nestačilo. Pokud královédvorskému týmu tato forma a nasazení vydrží, tak bude určitě patřit ke kandidátům na přední příčky KLM.