Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 13. 12. 2015 od 17:00
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:7(navíc Seidl (TE) OT)
Střelba: 30:34
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

HC Jičín

Beneš - Buchar, Houser, Starý, Najman, Klaban - Abel, Weiss, Kollman, Kysela, Nový, Mizera, Vondráček, Žďárský, Louženský

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Seidl T., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Lochman J., Dittrich M., Hornyš P., Drašnar J., Filip D., Dostál P., Bartoň M., Stříteský L., Klemenc D., Šeda V., Tuček J., Vik J., Kosina O.

Z Jičína vezeme i podruhé v sezóně dva cenné body

V úvodní třetině branka nepadla, ale nudný hokej se nehrál. V první desetiminutovce nás domácí tým dostal pod tlak a svým rychlým napadáním a přístupem k rozehrávajícím hráčům nutil k chybám. Žádné výrazné brankové příležitosti si ale nevypracoval a i naše protiakce brankový dopad neměly. Oba brankáři jak domácí Beneš, tak i hostující Lochman své týmy drželi.
Také ve druhé třetině byli oba brankáři pozorní a dlouho drželi bezbrankový stav. Hra již byla o poznání vyrovnanější a akce se střídaly na obou stranách. Až ve 36. minutě padla první branka utkání, když se při naší přesilovce dostal do úniku Louženský a svůj brejk dokázal proměnit.
Do třetí třetiny se přenesl trest domácího střelce branky ze závěru druhé části a tuto výhodu jsme proměnili ve vyrovnávací branku, po akci Dostála se v dorážce na brankovišti prosadil Filip. Po této brance jsme byli sice střelecky aktivnější, ale do žádné výraznější gólové šance jsme se nedostali. Také domácímu týmu nelze upřít snaha o vstřelení branky, která by mohla rozhodnout, ale jejich veškeré akce končili na pozorném Lochmanovi.
O zisku druhého bodu tak rozhodlo prodloužení a naše akce v 63. minutě, když Kostka od modré našel u branky Dostála a ten nadvakrát překonal Beneše. Z Jičína tak i podruhé v této sezoně vezeme dva cenné body.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V první třetině byl domácí tým aktivnější a svým rychlým napadáním rozehrávky nám způsoboval řadu problémů. Ve druhé třetině se hra opticky vyrovnala a paradoxně v době, když jsme srovnali hru a měli výhodu přesilové hry, tak jsme inkasovali po chybě na útočné modré. V nástupu do závěrečné části jsme proměnili přesilovou hru ve vyrovnávací branku a poté byli mírně aktivnější. Šance na zisk tří bodů jsme si sice vypracovali, ale neproměnili. To ale domácí také. V prodloužení jsme dokončili obrat v zápase a získali druhý cenný bod.