Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 9. 12. 2015 od 18:00
7:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:7
Střelba: 36:29
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Lochman J., Dittrich M., Drašnar J., Filip D., Dostál P., Beránek M., Tuček J., Vik J., Lochman A., Erban Z., Kudr J.

BK Nová Paka
Dressler - Spal, Štěpán, Rejl, Pour, Kulhánek, V. Plecháč - J. Kadeřábek, Vondrlík, Zvolenský - T. Kadeřábek, Janoušek, Ukhin - Hloušek, Havelka, P. Plecháč

Povedený zápas přinesl tři důležité body

Do zápasu vstoupily oba týmy bez řady stabilních hráčů a s viditelnou snahou nevyrobit první chybu. Oba týmy vycházely ze zabezpečené obrany a tak jsme moc vyložených brankových příležitostí v první třetině neviděli. Až v 8. minutě se povedenou akcí prezentoval první útok, když střílenou nahrávku Drašnara od levého mantinelu tečoval do poloprázné branky Filip. V 18. minutě jsme měli dlouhou přesilovku 5 na 3, ale tu jsme bohužel neproměnili. V největší šanci Dostál netrefil poskakující kotouč před brankou a v další velké šanci Filip netrefil branku. Ostatní střely pochytal Dressler.
V úvodu druhé třetiny jsme se dostali do dvoubrankového vedení, když se po vyjetí zpoza branky důraznou dorážkou na brankovišti prosadil Dostál. Ve 24. minutě hosté snížili na 2:1, když se smolně na brankovišti Lochman srazil s Hendrichem a pro volného Kadeřábka již nebyl problém uklidit do prázdné. Ve 29. minutě hosté opět zahrozili, ale hostující útočník po rychlém kontru trefil pouze tyčku domácí branky. Ve 37. minutě přidal uklidňující pojistku opět Dostál, když po ukončeném oslabení a vybojovaném kotouči v útočné třetině zakončoval z úhlu bekhendem. Za další minutu se do zakončení vydal kapitán Kostka, sice se neprosadil, ale zůstal před brankou a následně se dostal k brankové dorážce a zvýšil již na 4:1.
Ve třetí třetině jsme očekávali nápor hostí, ale jejich ambice po pár vteřinách zmrazil Tuček, když proměnil nabídku přihrávky před branku, kde osamocený tváří v tvář s brankářem Dresslerem nezaváhal a zvýšil na 5:1. Ve 45. minutě si hostujícího brankáře vychutnal Adam Lochman, který zavěsil zkušeně pod horní tyčku bezmocného gólmana. Za další minutu jsme se opět mohli radovat ze vstřelené branky, když Kostkovu střelu tečoval clonící hráč přesně mezi betony brankáře a pro zakončujícího Drašnara již nebyl problém dostat kotouč za brankovou čáru. Následně jsme bez úhony přestáli dvojnásobné oslabení a na výsledku již nezměnila ani dvojice našich přesilovek v závěru zápasu.

Josef Lochman, trenér mužstva:
I přes předzápasové problémy se sestavou jsme odehráli povedený zápas. Řada hráčů z rezervního týmu odvedla skvělou práci a ukázali, že se s nimi do budoucna dá rozhodně počítat. Po vcelku vyrovnané první třetině jsme se dostali do dvoubranového vedení a ani smolná branka na 2:1 nás nerozhodila a poctivou prací jsme šli za svým cílem. Třetinu za třetinou jsme přidávali na plynu a hlavně se dostávali k důležitým dorážkám na brankovišti. Celkově povedený zápas, bez nějakých záludných zákroků a vyhrocených situací. Škoda jen, že si nenašlo cestu na zimní stadion více fanoušků.