Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 6. 12. 2015 od 17:00
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:6(navíc Marša, Kostka OT, Marša OK)
Střelba: 35:30
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

Stadion Nový Bydžov

Mikeš - Pálek, Mádle, Kropáč, Janata, Nedbal - Kubišta, Kozák, Menyhárt, Němec, Špaček, Postolka, Jebavý, Udržal, Hlavatý

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Dittrich M., Drašnar J., Filip D., Dostál P., Bohdanecký J., Stříteský L., Klemenc D., Šeda V., Tuček J., Vik J.

Druhou polovinu soutěže jsme zahájili prohrou v Bydžově

Vstup do zápasu se nám nepovedl a již z první střely na branku inkasovali, když šťastným střelcem byl Jebavý. V 5. minutě se kotouč od zadního mantinelu odrazil na hůl před brankou volného střelce úvodní branky a Jebavý svoji šanci proměnil a zvýšil na 2:0. V 7. minutě jsme poprvé trefili domácí branku a hned slavili gól. Mikeše v domácí brance překvapila střela Drašnara od levého mantinelu do protilehlého horního růžku. Ve 12. minutě vyhnal Lochmana na střídačku Kozák, když jeho ne příliš prudká střela z vrcholku kruhu propadla gólmanovi za brankovou čáru.
Ve druhé třetině, i přes řadu šancí na obou stranách, branka nepadla. V největší šanci na vstřelení branky ve 34. minutě vychytal Petrů domácího Jebavého, když mu betonem zlikvidoval trestné střílení nařízené za předchozí faul Kostky.
V nástupu do třetí třetiny jsme dokázali snížit na 3:2. Již po pár vteřinách hry trefil Hendrich horní tyčku domácí branky, kotouč se dostal na modrou na volného Kostku a jeho střelu tečoval mimo dosah Mikeše domácí obránce. Ve 45. minutě bylo vyrovnáno po střele Klemence, který se přesně trefil v přesilovce z pravého kruhu. V 50. minutě nás domácí zamkli ve třetině a vykoledovali si naše vyloučení. V této přesilovce se dostali do vedení 4:3 i když branka nepadla. Kotouč se po střele Hlavatého zarazil na brankové čáře, pan hlavní rozhodčí z místa od střídačky nic nesignalizoval, ale po krátké diskuzi na popud čárového rozhodčího ukázal na středový kruh. Ješte dlouho budeme obdivovat ostříží zrak toho pána, který od modré čáry viděl puk celým svým objemem za brankovou čárou. V 54. minutě jsme měli výhodu přesilové hry, ale nepovedenou rozehrávku vystihl Kubišta a svůj únik dokázal proměnit a zvýšit na 5:3. Na vítězství domácích již nezměnila ani naše závěrečná snaha při dlouhé power-play.

Josef Lochman, trenér mužstva:
O výsledku zápasu rozhodly dvě věci. Za prvé, náš špatný vstup do zápasu, když jsme si nechali dát tři laciné branky a začali hrát až za stavu 3:1. Za druhé, pány rozhodčími uznaná branka, či spíše nebranka po našem vyrovnání ve třetí třetině. Po chybě při přesilovce se domácí dostali do dvoubrankého vedení a na tom již nic nezměnila ani naše snaha při power-play.