Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 22. 11. 2015 od 17:00
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Střelba: 33:39
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Hornyš P., Marša K., Souček D., Dittrich M., Lochman J., Drašnar J., Filip D., Šafář J., Bohdanecký J., Smutný L., Kudr J., Šeda V., Stříteský L., Klemenc D., Vik J.

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegel - Dostál, Škoda, Souček, Lhotský, Prostředník, Raichman - Bureš, Šejnoha, Petr, Vlček, Hrabica, Zelinger, Praus

Tři vstřelené branky za 86 vteřin rozhodly o zisku bodů

V důležitém utkání byli hosté v první třetině aktivnější a častou střelbou zaměstnávali Lochmana v domácí brance. Ten si ale se všemi střelami vcelku spolehlivě poradil a k případným dorážkám se hosté moc nedostávali. Skóre utkání tak otevřel až v 18. minutě Stříteský, který z brankoviště tečoval mimo dosah Biegela nabídku Klemence.
Ve druhé třetině jsme svůj neslaný nemastný výkon z první třetiny o něco málo zlepšili a začali hosty více zlobit v obranné třetině, ale v koncovce jsme byli dlouho nepřesní a nedůrazní. A tak udeřilo na druhé straně, když jsme na útočné modré prohráli osobní souboj a následné přečíslení vyřešil hostující Škoda přesnou střelou z kruhu nad vyrážečku Lochmana. Ve 35. minutě odmítl získat vedení Klemenc, když z přečíslení 2 na 1 takřka z brankové čáry přestřelil Bieglovu branku. Hosté se prezentovali sympatickým výkonem a několikrát dokázali zamknout domácí tým ve třetině, ale bez brankového užitku.
Záverečnou třetinu a celé utkání rozhodl úsek mezi 45. a 46. minutou, ve kterém jsme dokázali 3x rozvlnit síťku za Bieglem. Nejdříve se na modré neukvapil Lochman a místo očekávané střely poslal přesnou nahrávku na volného Bohdaneckého před branku, který dokázal dostat kotouč za brankovou čáru. Po vhazování nás hosté zamkli ve třetině a vytvořili obrovský závar před brankou Lochmana. Z toho ale dokázala ujet do rychlého brejku dvojice Šeda se Stříteským a druhý jmenovaný se trefil přesně mezi nohy přesouvajícího se brankáře. Ihned po rozehrání ze středového kruhu předvedli krásnou kombinaci Drašnar s Filipem a po 10 vteřinách byl stav na ukazateli skóre již 4:1. V 51. minutě měl na holi uklidňující branku Šeda, ale trestuhodně prázdnou branku přestřelil. V následujcí minutě orazítkoval spojnici levé a horní tyčky Filip a tak opět platilo otřepané nedáš-dostaneš, když v 54. minutě v signalizované výhodě Burešova střela z kruhu propadla za záda Lochmana. V závěru zápasu se oba týmy dopustily několika faulů a i přes závěrečnou snahu hostí při power-play jsme již branku neviděli a připsali si tak důležité tři body do tabulky.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
I přes fakt, že jsme se dostali do vedení, tak první třetina byla z naší strany hodně špatná. Po důrazné domluvě o přestávce jsme v úvodu druhé třetiny výkon zlepšili, ale nedokázali proměnit řadu šancí a poté po naší chybě hosté srovnali stav a byli nebezpečnější. Ve třetí třetině bylo zřejmé, že rozhodne první chyba a kdo se dostane do vedení. K vítězství nás nakopl veterán v sestavě Josef Lochman, který nezištnou nahrávkou vybídl ke skórování Bohdaneckého. Následující minuta, kdy jsme 2x skórovali rozhodla o cenném vítězství i když jsme po celé utkání rozhodně lepší nebyli.