Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


úterý 17. 11. 2015 od 16:30
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Střelba: 29:35
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Kouba Š., Lochman J., Špička J., Libřický Z., Šoula M., Tuček J., Beránek M., Erban Z., Lochman A., Vaniš P., Pelcl K., Kouba A., Vaniš P., Pátek Š., Merka D.

TJ Sokol Čestice
Kolbaba-Šverák, Sajdl J., Jančárek, Jiruška, Bárta, Sedlák, Mlateček, Rubák, Šťastný, Morong, Dočkal, Bartoň, Sajdl R., Kopecký L, Kopecký T., Javůrek
Ve svátečním dni jsme přivítali poslední celek tabulky Čestice. Od začátku jsme chtěli hrát aktivně a jít pro tři body. To se nám také povedlo a v první třetině díky brankám Beránka a Pátka jsme vedli 2:0. V prostřední části jsme vývoj zápasu kontrolovali a v 25. minutě v oslabení zvýšil Vaniš st. na 3:0. Vše probíhalo hladca, ale co přišlo mezi časem 44:26 až 45:01 to se vidí jen velmi zřídka. Hosté v tomto rozmezí stačili vyrovnat. Všem hráčům a do té doby naprosto mlčícím fanouškům Čestic to nalilo krev do žil. Začali být aktivnější, ale branku i díky výborným zákrokům brankáře se jim vstřelit nepodařilo. Už vše směřovalo k prodloužení, ale v čase 58:21 našel Lochman J. úplně volného Erbana a ten nekompromisně zakončil. V závěrečné power play hosté branku nedali a Lochman A. přes celé hřiště rozhodl o vítězství 5:3. Důležité body jsme získali a mohli se radovat.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V tomto zápase jsme získali důležité tři body. Celý zápas jsme odehráli dobře, ačkoliv jsme si vybrali slabší půlminutku, kdy soupeř vyrovnal. Nicméně touha po vítězství byla na naší straně a za to bych chtěl týmu poděkovat. Chtěl bych ještě vyzdvihnout druhý vítězný gól Zdeňka Erbana v sezoně, protože opravdu si to za předvedené výkony zaslouží a také 35 zákroků dorostence Štěpána Kouby.