Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 16. 11. 2008 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Řezníček J., Luštinec P., Podzimek M., Tomášek F., Šesták J., Kubín P., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Erban Z., Vinopal C., Smutný L., Stříteský M., Knížek T., Fiala P.

HC Wikov Hronov - SK Třebechovice 4:5pp (0:2, 3:1, 1:1, 0:1)
rozhodčí: Derner-Karlík,Kubišta
vyloučení 5:7 využití 1:0
Počet diváků: 450

Branky a nahrávky
SK Třebechovice:
0:16 M. Hloušek/Hofman
4:36 Rejzek/Hofman,M. Hloušek
29:11 Rejzek/M. Hloušek
58:04 M. Hloušek/Hofman
64:52 Hofman/Rejzek


Slovo trenéra Hrušky:
Zápas se pro nás vyvíjel skutečně dobře a škoda neproměněných vyložených šancí Smutného, M. Hlouška, Vinopala, jinak mohla třetina skončit výraznějším vítězstvím. Do druhé třetiny jsme šli s vyloučením dvou hráčů. Hned v první minutě dvojnásobného oslabení jsme inkasovali branku. Špatnou hrou vzadu jsme dovolili hráčům Hronova vyrovnat stav zápasu na 3:3. Poslední třetina po úporném boji skončila 1:1 a šlo se do prodloužení. Tuto část utkání jsme zvládli lépe a po souhře celé čtveřice vyzval Rejzek finální přihrávkou Hofmana ke skórování a ten nezklamal! Vezeme z Hronova dva zasloužené body. Děkuji celému mužstvu za předvedený výkon a za bojovnost.

První třetina v rušném a dramatickém utkání vyzněla jasně v náš prospěch, jen vynikající výkon domácího brankáře zabránil našemu výraznějšímu vedení. Autorem naší první branky byl již v 16. sekundě M. Hloušek po přihrávce Hofmana. V čase 4:36 jsme se radovali podruhé, tentokrát střílel Rejzek po přihrávce M. Hlouška. Do konce třetiny jsme si vypracovali další vyložené brankové příležitosti, ale ty zůstali nevyužity. Od druhé třetiny se obraz hry změnil. Domácí přidali na důrazu a již v čase 20:48 se jim podařilo snížit při našem oslabení 5 proti 4. Na dvoubrankový rozdíl jsme odskočili v čase 29:11. Autorem naší branky byl Rejzek, přihrával M. Hloušek. Do konce třetiny domácí dvěma brankami srovnali stav zápasu a to v čase 30:56 a 39:53. Ve třetí třetině se do vedení poprvé dostali domácí - čas 53:48 a zdálo se být rozhodnuto. Při naší přesilové hře jsme vyrovnali M. Hlouškem po přihrávce Hofmana a Rejzka na 4:4 - v čase 58:04. V následném prodloužení se o naše vítězství postaral nekompromisní střelou z prostoru mezi kruhy Hofman za asistence Rejzka a M. Hlouška v čase 64:52. Naše silně oslabené mužstvo (bez Dostálka, Kudra, Kosiny, Krejčího a zraněných hračů dosáhlo příznivého výsledku a svou bojovností vybojovalo vítězství.