Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 1. 11. 2015 od 17:00
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:6
Střelba: 42:18
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Jaroměř

Vacek - Merkl, Kotrč, Bujňák, Ježík, Vaněk, Rúta - Kocián, Hamáček, Křepinský, Všetečka, Hlavnička, Karel, Vejman, Světlík, Bečka, Mach

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Stříteský L., Souček D., Hubáček J., Drašnar J., Dostál P., Šeda V., Filip D., Klemenc D., Tuček J., Smutný L., Kudr J., Vik J.

V Jaroměři bylo k bodům daleko

V úvodní desetiminutovce to byl z obou stran opatrný hokej, bez nějaké větší šance. V 11. minutě jsme prohráli souboj za brankou a poté nabídnutou volnost využil střelou do horního růžku Kocián. Ve 13. minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení, když jsme nedokázali dostat kotouč z vlastní třetiny a následně se na brankovišti prosadil Hlavnička. Nám se vůbec nedařila rozehra a i vinou několika vyloučení jsme se k ohrožení Vackovi branky nedostali.
Druhá třetina byla ve znamení domácích přesilovek a spousty střel na branku Tomáše Petrů. Počet trestných minut 2:12 a z toho vyplývajících střel 21:2 hovoří za vše. I přesto jsme branku v této části neviděli. Tempu a úrovni zápasu také moc nepřidala nucená pauza při opravě vypadlého plexiskla za domácí brankou.
Začátek třetí třetiny přinesl dvě rychlé branky domácího týmu a získání dostatečného náskoku. Nejdříve střela po ledě v podání neobsazeného Hamáčka zapadla přesně k levé tyčce Petrů branky a v další minutě využil nabídku před branku Vejman. V 53. minutě byl zmar dokonán, po popadnutí v útočné třetině a následném rychlém výpadu domácího celku tečoval Kocián nahození před branku mimo dosah hostujícího brankáře a zvýšil již na 5:0. Až poté se začal hrát trochu uvolněnější hokej, kdy i my jsme si vypracovali nějaké šance. O čestný úspěch se postaral v poslední minutě Smutný, když se z levého kruhu trefil přesně do pravého horního růžku Vackovi branky.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Dnes není na utkání moc co hodnotit. Spousta zbytečných vyloučení nám nedovolila dostat se do tempa a zdramatizovat vývoj zápasu. Paradoxně jsme všechna oslabení přestáli bez úhony ale inkasovali při hře 5 na 5, kdy byli domácí v předbrankovém prostoru důraznější a dravější. Dnes to zkrátka nebyl povedený zápas.