Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 28. 10. 2015 od 18:00
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:4
Střelba: 23:41
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Stříteský L., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hornyš P., Hubáček J., Drašnar J., Dostál P., Šeda V., Filip D., Klemenc D., Vik J., Bohdanecký J., Kudr J.

HC Náchod
Luňák - Hrach, Srba, Plíhal, Pánek, Javurek - Ježek, Zeman, Kodym, Leeder, Macháň, Verner, Valášek, Stehno, Škoda

Dva body ze souboje s lídrem tabulky

V úvodu utkání se rychleji do tempa dostali hosté a svým pohybem si vykoledovali dva fauly a výhodu přesilových her. V těch ale i přes častou střelbu a řadu šancí překonat brankáře Lochmana v domácí brance nedokázali. Když už jsme konečně hráli v pěti, tak po závaru v hostující třetině našel Drašnar u pravé tyčky zcela volného Dostála, a ten nadvakrát dokázal Luňáka překonat. Také v dalším průběhu této třetiny byli hosté aktivnější, ale své šance neproměnili a do kabin se šlo veseleji domácímu týmu.
Ve druhé třetině jsme branku neviděli, ale nuda na ledě určitě nebyla. Hrál se hokej nahoru dolů s řadou šancí na obou stranách, ale oba brankáři si připsali několik skvostných zákroků a drželi střelce na uzdě.
V úvodu třetího dějství byl vyloučen Stříteský, ale hostům od vlastní modré ujel Kudr a svůj výpad zakončil přesnou střelou do levého horního růžku Luňákovi branky a zvýšil na 2:0. Další vyloučení domácího hráče již hosté dokázali potrestat a snížit stav utkání, když se na brankovišti svojí dorážkou prosadil Ježek. Ve 46. minutě jsme nedokázali dostat kotouč ze třetiny a to hosté využili ke srovnání. Po nahrávce od zadního mantinelu se střelou z první přesně trefil Macháň. I nadále jsme byli svědkem útočného hokeje s řadou šancí na obou stranách, ale nedotažených do gólového konce a tak se šlo do prodloužení.
V pětiminutovém nastavení se opět hrál překvapivě otevřený hokej s několika šancemi na obou stranách. V 63. minutě jsme propadli v útočné třetině a hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, ale důležitý zákrok si připsal Lochman a náchodské hráče vychytal. V další minutě zabojoval za brankou hostí Hornyš, kotouč vybojoval a dvojice Klemenc, Filip si věděla rady a druhý jmenovaný již uklízel do prádné branky.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
V souboji s lídrem tabulky jsme dnes viděli oboustraně svižný a útočný hokej, který se musel přítomným divákům líbit. Po brance v oslabení v úvodu třetí třetiny jsme měli dvoubrankový náskok, ale hosté po zvýšeném úsilí a našich chybách dokázali vyrovnat. Až do konce zápasu se oba týmy snažily o rozhodnutí, ale bez úspěchu. V prodloužení měli po naší chybě v útočné třetině velkou šanci hosté, ale neproměnili ji a vzápětí se nám povedlo vstřelit vítězný gól a získat tak dva důležité body do tabulky.