Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 25. 10. 2015 od 17:00
2:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6
Střelba: 42:33
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

TJ Spartak Nové Město n.M.

Biegel (50" Čech) - Reichman, Dostál, Škoda, Dufek, Souček, Jičínský, Prostředník - Šejnoha, Bureš, Petr, Vlček, Hrabica, Zelinger, Šimončič, Praus

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hubáček J., Drašnar J., Dostál P., Šeda V., Filip D., Klemenc D., Bohdanecký J., Tuček J., Vik J.

Podruhé v řadě v nájezdech neúspěšní

V úvodu utkání si oba týmy vypracovaly několik náznaků šancí, ale oba brankáři působili koncentrovaně. Domácí tým se ujal vedení v 8. minutě po střele Škody z levého kruhu, která zazvonila o horní tyčku. Hra pokračovala dále cca 20 vteřin a poté čárový rozhodčí hru přerušil a po krátké diskuzi byla branka uznána. Do hry nás dostala první přesilovka, kterou jsme sice neproměnili v branku, ale srovnali herně s domácím týmem krok. Druhé vyloučení domácího hráče jsme již dokázali potrestat, když po krásné kombinaci na jeden dotek střílel Hubáček z pravého kruhu do poloopuštěné branky.
Ve druhé části jsme branku neviděli, jelikož oba týmy dopředu moc nepředvedli. Z obou stran byla viditelná snaha neudělat chybu a nedovolit soupeři skórovat. Navíc jsme v první desetiminutovce moc času v plném počtu neodehráli a to tempu hry také nepomohlo.
Třetí třetina také moc brankových příležitostí nepřinesla i když snahu upřít nelze. Domácí tým častou střelbou zaměstnával brankáře Lochmana, ale většinou z uctivé vzdálenosti a ten s těmito pokusy neměl moc starostí. Také domácí Biegel s přehledem odolával našim pokusům až do 50. minuty, kdy si natáhl tříslo a musel střídat. Bohužel náhradního brankáře Čecha jsme do konce třetiny moc neprověřili. A když v největší šanci v 59. minutě domácí po závaru ve třetině pouze nastřelili tyčku, tak jsme se dočkali pětiminutového nastavení.
V prodloužení pokračoval vyrovnaný boj až do 63. minuty, kdy byl vyloučen Vik a nabídl tak domácím výhodu 4 na 3. V té se několika povedenými zákroky předvedl Lochman a tak o vítězi musela rozhodnout loterie samostatných nájezdů. Za domácí se nejdříve rozjel kapitán Petr a svůj nájezd proměnil. Na naší straně Bohdanecký svůj pokus o blafák nezakončil. Ve druhé sérii Šejnoha neproměnil a pokus Šedy zlikvidoval domácí brankář Čech svojí holí. Jako třetí se na domácí straně rozjel Dostál a po střele do pravého horního růžku rozhodl o zisku druhého bodu.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Na novoměstském ledě jsme viděli po celé utkání vyrovnanou hru, kdy se ani jeden tým nedokázal prosadit v předbrankovém prostoru a tak celkem logicky moc branek padnout nemohlo. Domácí mohli o zisku bodů rozhodnout v prodloužení, ale výhodu přesilové hry nezužitkovali. V třetím utkání po sobě jsme tedy viděli samostatné nájezdy, ve kterých jsme se brankově neprosadili a podruhé v řadě prohráli. Asi se na ně budeme muset více zaměřit na tréninku.