Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 21. 10. 2015 od 18:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Střelba: 34:42
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Seidl T., Marša K., Hornyš P., Souček D., Hubáček J., Kosina O., Dostál P., Smutný L., Filip D., Kudr J., Bohdanecký J., Drašnar J., Vik J.

HC Dvůr Králové n.L.
Škop - Hamerský, Klust, Laš, Mišinec, Vitebský - Blaha, Černota, Fořt, Ježek, Komárek, Lelka, Mašek, Polák, Szakal, Veselý, Vosyka, Zmítko

Druhé nájezdy za sebou jsme nevyhráli

Již od úvodního vhazování jsme sledovali vcelku svižný hokej s řadou pološancí na obou stranách hřiště. V přetahované o první gól byli úspěšnější hosté, když v 10. minutě potrestali naše špatné střídání a následné nedůrazné vyhození ze třetiny a na brankovišti se k dorážce dostal Ježek. Ve 12. minutě jsme byli poslání do tří a hosté tuto výhodu proměnili ve druhou branku, když od modré prostřelil brankáře Petrů kapitán hostí Hamerský. V 18. minutě to s námi nevypadalo vůbec dobře, jelikož z vlastní poloviny hřiště si našlápl Fořt a takřka z brankové čáry dokázal protlačit kotouč za brankovou čáru. V následující minutě jsme přežili bez úhony samostatný únik hostujícího útočníka, když Petrů odčinil své předchozí zaváhání.
V úvodu druhé třetiny již řada fanoušků slavila domácí branku, ale Filipova teč Maršovi střely skončila na tyčce branky Škopa. Ve 25. minutě jsme se již dočkali kontaktní branky, když těsně před brankářem tečoval střelu od modré Kudr. Ve 36. minutě jsme měli výhodu přesilovky 5 na 3 také my, ale v největší šanci zakončoval Dostál těsně mimo a poté byl trochu přísně vyloučen. Do konce třetiny se hra přelévala ze strany na stranu, ale již bez brankového efektu.
Ve třetí části hry jsme se hnali za vyrovnáním a hosté hrozili z protiútoků. Ve 44. minutě využil Hendrichovu nabídku před brankou volný Dostál a snížil na 2:3. Ve 47. minutě jsme vyrobili hrubici na obranné modré, ale Petrů nájezdu dvou hostujících hráčů odolal. V následující minutě jsme se dočkali vytouženého vyrovnání, když po vyhraném vhazování střílel Kostka mimo tři tyče, kotouč se dostal na levý mantinel odkud jej Hendrich poslal nechytatelně do pravého horního růžku hostující branky. Do konce třetiny se oba týmy snažili o rozhodující gól, ale oba brankáři již nic nepustili.
V prodloužení jsme sledovali o poznání opatrnější hokej a tak jsme žádnou výraznější šanci neviděli a o zisku druhého bodu do tabulky musely rozhodnout samostatné nájezdy. V těch se nejdříve rozjel domácí Filip, ale Škop jeho pokus o blafák vystihl. Za hosty uspěl střelou nad lapačku Polák. Ve druhé sérii neuspěli Hubáček, ani hostující Lelka. Vyrovnat tak musel Smutný, ale stejně jako v Jičíně jeho pokus pouze orazítkoval tyčku soupeřovi branky a tak prémiový bod získal královédvorský tým.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Po herně vyrovnané první třetině ale lepší produktivitě hostí to na jakýkoliv zisk bodů asi nevypadalo. Ale chtěl bych smeknout před hráči, že zápas nevzdali a dokázali se dostat zpět do zápasu a v dalším průběhu stav vyrovnat. V závěru mohly oba týmy rozhodnout, ale další branky již nepadly. V prodloužení jsme žádné extra šance neviděli a tak jsme si zopakovali samostané nájezdy, ve kterých na již špatném ledě byli dnes šťastnější hosté.